2777
2789
عنوان

کاش میشدفامیلارولفت داد😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ان شاالله به پدرت سلامتی بده...

کاش میفهمیدن عیادت برای دلگرمی و دلخوشی بیمار و خانوادشه.

امثالِ این جماعت همیشه همین بودن.وقتی میان عیادت برای خوش شدن دل بیمار نمیان که...یا واسه جمع اوری اطلاعات میان یا زخم زبون‌زدن و دل شکستن...

سکوت بهترین پاسخه...

قاشق نشسته
حالا منم دارم حرص فامیلو میخورم اما بااین تفاوت که وقتی تومهمونیم همههههه خودشونو خوشبخت نشون میدن ب ...

مامان زنداییم سرطان گرفت رفتیم عیادت به جان بچم ماحرف یه کلمه راجع به مریضیش چیزی نگفتیم فقط پرسیدیم حالت خوبه وسلام آقااین خاندان کم مونده بودبگن روزی چن وعده میره دسشویی 😑😑😑

مامان زنداییم سرطان گرفت رفتیم عیادت به جان بچم ماحرف یه کلمه راجع به مریضیش چیزی نگفتیم فقط پرسیدیم ...

یاخدااا،  اره خیلیا ایطورن خیلیاااااااااا من شاید98 درصد اطرافیانم اینن

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
خدا ان شاالله به پدرت سلامتی بده... کاش میفهمیدن عیادت برای دلگرمی و دلخوشی بیمار و خانوادشه. امثا ...

دقیقااون روزدایی بزرگم بهم گفت ریش تراش اینابیاربزارمرتب باشه نصفه کسایی که میان عیادت فقط به خاطرحرف درآوردن میان الان میفهمم چی میگه

یکی از اقوام ما جراحی کرده بود و توی ازمایشهای بعد از  عمل متوجه شده بودن که سرطان داره..بردنش بخش سرطان و بیماریهای خاص...خانوادش بهش نگفتن تو سرطان داری و بخاطر سنگین بودن عملت واسه مراقبت اوردنت اینجا چون اینجا بیشتر بهت برسن..

بعد دخترخواهرشوهرش دور از جون مثل گاو اومده بالای سرش میگه حالا کِی شیمی درمانی رو شروع میکنید؟هیچی دیگه شک کرده..تا اون روز روحیه ش خوب بود...الان نه حرف میزنه نه چیزی میخوره...فقط گفته بوده شاید از اینجا دیگه خونه نرم و هیچوقت خونه رو ندیدم...عکس اتاق و خونه م رو بیارید یه بار دیگه ببینم...انقدر گریه کردم....یه عده خیلی آفَتَن

قاشق نشسته
میگفتی مگه حیوونی صاحب داشته باشی

من چمیدونم یجوری رفتارمیکنن دیگ کم مونده بگن شوهرامون خدامونن و بپرستنشون حال ب هم زنا منم هی ب زندگیم سرد میشم اینارو ک میبینم حس میکنم شوهرم خوبیایی نداره فقط شوهرا اوناخوبن

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
من چمیدونم یجوری رفتارمیکنن دیگ کم مونده بگن شوهرامون خدامونن و بپرستنشون حال ب هم زنا منم هی ب زندگ ...

اونا تو خونشون جنگ جهانیه ..اینا ویترینه ...پنج نفر از اینجور آدما اطرافم بودن .همه شون طلاق گرفتن .سه تاشون شوهره خیانتکار بود . فقط برای اینکه دیگران سر درنبارن اینجوری میکردن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد