2777
2789
عه چه قشنگ 

66-6-6

ساعت 6 صبح 

لاکچری بودیم اون موقع که مد نبود   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ازدواج مجددت راضی هستی ؟ من هرکی رو دیدم دیگه گفته توبه ازدواج نمیکنم بعد طلاق

۴سال موندم نمیخواستم هم ازدواج کنم از شانس بدم خواستگار زیاد داشتم و همش میگفتن با یکیمون ازدواج کن 

راضی راضی که ن ولی مثل اون بد دهن نیست یا اهل خیانت اینا نیس 

کلا سر کاره صبح ۴میره عصر ۶برمیکرده غذاشو ب زور میخوره 

رو میز خوابش میبره 

اینم زندگی من 🫤

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

همون شب ازدواجش رفت هلند . شوهرش ماهه .. رفیق داییم بوده و از بچگی باهم بزرگ شده بودن  الان 20 ...

چه عالی.خوشبخت ترین باشن.با دعای خیر شما انشاالله.منم خواهرم موفقه وتاحالا خودش ازدواج نکرده.

❤ 
۴سال موندم نمیخواستم هم ازدواج کنم از شانس بدم خواستگار زیاد داشتم و همش میگفتن با یکیمون ازدواج کن& ...

اوه شت😂بازم خوبه زندگیتون اروم پ خنثی عه نه خیانت و ازار و اذیت ک همش طوفانی باشه

من و دوسپسرم بخاطر این جدا شدیم اقا میگفتن بعد ۹۸ که از دختره که عقد کرده بودن جدا شده مبگفت توبه دیگ زن نمیگیرم اصلا ازدواجی نیستم ابروم رفته تو فامیل منم گفتم اوکی کات🥲

اوه شت😂بازم خوبه زندگیتون اروم پ خنثی عه نه خیانت و ازار و اذیت ک همش طوفانی باشه من و دوسپسرم بخا ...

اهان 

چی بگم والله

ولی منو خانواده ام تو فشار گذاشتن وگرنه اصلا ازدواج نمیکردم 

الانم فقط تو خونه ام 🥴✌️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چه عالی.خوشبخت ترین باشن.با دعای خیر شما انشاالله.منم خواهرم موفقه وتاحالا خودش ازدواج نکرده.

پس بهش اصرار نکنید 

برادر همسر منم 47 سالشونه . ازدواج نکردن . وضع مالیش هم عالیه . اما علاقه به ازدواج نداره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اهان  چی بگم والله ولی منو خانواده ام تو فشار گذاشتن وگرنه اصلا ازدواج نمیکردم  الانم ف ...

من خودمم بارها بوده بخاطر خواستگارام تحت فشارم میزاشتن درحدی ک گریم میگرفت دیگ اونسری خودم ب یکیشون گفتم ج من منفیه اگه اینا قبول کردن نیا خواستگاریم تازه ارزوی دخترای فامیله من خوشم نمیاد ازش مامانم تا چند هفته ازم ناراحت بود😂الان خودمم فاز ازدواجی نیستم دوست دارم برم سرکار

پس بهش اصرار نکنید  برادر همسر منم 47 سالشونه . ازدواج نکردن . وضع مالیش هم عالیه . اما علاقه ...

اخه میدونی مادرم نگرانه که بعد ۱۲۰سال زبونم لال نباشه چی میشه.اما خواهرم عین خیالش نیست.خواستگارهای خوبی هم داره نسبتا اما کوچکترن ومیگه نه بخاطر سنشون. انشاالله که هم برادر همسر شما هم خواهرمن یه ازدواج موفق داشته باشن.

❤ 
اخه میدونی مادرم نگرانه که بعد ۱۲۰سال زبونم لال نباشه چی میشه.اما خواهرم عین خیالش نیست.خواستگارهای ...

هرچی قسمت باشه و خیر باشه هردوشون 

اصلا شاید قسمت بود و فامیل شدیم     

من خودمم بارها بوده بخاطر خواستگارام تحت فشارم میزاشتن درحدی ک گریم میگرفت دیگ اونسری خودم ب یکیشون ...

بهترین کار رو داری تو حق خودت میکنی مستقل شو 

بخدا تو ازدواج چیزی نیست الان یه سریا میریزن سرم میگن خودت ازدواج کردی الان داری اینطور میگی ولی بخوای احد و واحد اونای که مجرد هستن و توانایی درس خوندن و رفتن ب سرکاره دارن حتما مستقل شن بعد خودشون هر وقت خواستن ازدواج کنن ن مثل من تحت فشار 

موفق باشی عزیزم