2777
2789

30 ازدواج کردم

ایکاش 23 سالگی ازدواج میکردم،  اونموقع شور و حال و حوصله ام خیلی بیشتر بود

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسن منی  واقعا مامانتون ۳۱ سالگی ازدواج کرده  توی دوره ی اونا خیلی دیر بوده که

5 سال با پدرم دوست بوده ولی قصد ازدواج نداشته . کلا تو خانواده ی مادر و پدرم ازدواج زیر 25 سال نداریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

5 سال با پدرم دوست بوده ولی قصد ازدواج نداشته . کلا تو خانواده ی مادر و پدرم ازدواج زیر 25 سال نداری ...

ما هم نداریم الان دختر عمه ی ۳۸ ساله ام هنوز مجرده 

اما نسل قبل برام جالب بود . 

مامان الان چند فرزند دارن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خآلت راضیه اززندگیش؟شرایط شوهرش خوبه؟خواهرمنم ۴۰سالشه ولی بهش میاد ۲۵سالش باشه الهی یه بخت خوب نصیب ...

همون شب ازدواجش رفت هلند . شوهرش ماهه .. رفیق داییم بوده و از بچگی باهم بزرگ شده بودن 

الان 20 ساله ندیدمش . دلم براش یه ذره شده 

امیدوارم خواهرت خوشبخت و خوشحال باشه چه با ازدواج چه بی ازدواج

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ما هم نداریم الان دختر عمه ی ۳۸ ساله ام هنوز مجرده  اما نسل قبل برام جالب بود .  مامان ا ...

دو تا 

من 36 سالمه

حواهرم 23 سالشه 

دو تا  من 36 سالمه حواهرم 23 سالشه

چقدر امیدوار شدم 

چون حس میکنم سنم برای بچه ی دوم داشتن دیر شده 

یعنی مامانتون چند ساله بودن که خواهرتون بدنیا اومدن 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چقدر امیدوار شدم  چون حس میکنم سنم برای بچه ی دوم داشتن دیر شده  یعنی مامانتون چند ساله ...

من 36 سالمه هنوز اولی رو هم ندارم 

میگم زوده   

شما چند سالته ؟؟ 

چقدر امیدوار شدم  چون حس میکنم سنم برای بچه ی دوم داشتن دیر شده  یعنی مامانتون چند ساله ...

منو 32 آورد . خودش میخواست و با برنامه ریزی

خواهرم 45 اومد .. ناخواسته و بی برنامه   

گفتم همسن شما هستم  مهر ۶۶ شما ؟

شهریور 66

خوشحالم که با شما آشنا شدم . روحیه گرفتم . 

ای جون 

روحیه ات بیشتر هم سن جون   

به امید موفقیت بیشترت