2777
2789
عنوان

دیشب یکی افتاد دنبالم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 188 پست
اره بابا تو خوبی ببین اسم بزرگی مثل حضرت فاطمه رو نیار وقتی بویی از اخلاق رفتارش نبردی خب!!!  ...

شما راست میگین

ببخشید حلال کنید 

سر مسئله ز ز آ با یکی جر و بحث کردم تو سایت  پیام شما رو دیدم سر شما خالی کردم 

حلال کنید.(رفتم دست به آب و آب خوردم اومدم) از رفتارم مغذرت میخوام و من واقعا هم چین  ادمی نیستم. هر چی جواب اون بنده خدا رو ندادم سر شما خالی کردم.

من فقط جواب اسی رو دادم. 

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://b2n.ir/r48671

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

من قم هستم یه بار با مادرم رفتیم حرم رفتم ابخوری اب بخورم یه لحظه از مادرم دورشدم پسریکه با موهای بلندو تیپ جیگول افاده بود دنبالم اومد گفت خانوم ببخشید من بچه اینا نیستم بچه تهرانم میشه شمارتوبدی؟ی دفه یه اطلاعاتی ظاهر شد گفت بچه کجاهستی؟گفت تهران اطلاعاتیه گرفتش گفت پس بیا بریم که دیگه مزاحم  کسی نشی دیگه نمیدونم چ بلایی سرش اومد

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

اره برای من و خواهرم ،،،، تو بازار ،،اصلا یارو ول کن نبود ،،، بازاریا گرفتنش پدرشو دراوردن بعدم زنگ زدن ۱۱۰ اومد چون من و خواهرم متاهل بودیم پلیس گفت ببخشینش چون اگه ببرنش اگاهی پدرشو درمیارن خیلی کتکش میزنن ،،،بعدم اینقدر ترسوندنش و به غلط کردن انداختنش و بعد ازادش کردن،،،،،،،،، جالب بود که بیشعور میگفت اینا خودشون بهم خندیدن که اومدم دنبالشون،،،پلیس هم بهش گفت حتما به این قیافه و شکلت خندیدن

گرگان

چ جالب ک همشری هسیم 😐، ولی خدایی قدم ب قدم هم پلیسی نیستا😂🤷

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁