2777
2789
عنوان

میخوام بمونم پشت کنکور

437 بازدید | 61 پست

رتبه ام هشت هزار منطقه یک شده امسال رشته ام تجربیه

میخوام بمونم پشت کنکور

لطفا هر توصیه ای دارید بهم بگید

مخصوصا کسایی که خودشون پشت بودن و موفق شدن🤍

من میخوام رتبه ام سال دیگه زیر هزار بشه 

چه کلاسی برم 

منابعم چی باشه

گفتن منم لایک کن عزیزم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایکم کن 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ماز برو و آزمون زیاد بزن چون پشت کنکوری دیگه نمیخواد از اول درس ها رو بخونی که … کتاب های تست هم دیگه قدیمی شده آزمون ها رو بزن فقط به نظرم از همه موسسات ماز قلمچی گزینه دو سنجش مدارس برتر آرمان زیستاز خیلی سبز 

بنظرم اون کلاسای ماز برو 

دیگه گوشی بزار کنار با همه قطع ارتباط فقط بخون از این فرصتی که گذاشتن پشت بمونی تا میتونی استفاده کن 🥲💔

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

گوشی تو کلا بزار کنار

تست و آزمون زیاد بزن

روحیتو حفظ کن 

ورزش کن

حتماااا تحلیل آزمون انجام بده

از خیلی سبز و آیکیو میتونی استفاده کنی

زیست و حفظیات شیمی رو اگه میتونی خودخوان بخون و بقیه رو اگه نیازت بود برو کلاس

من خودم اینکارا رو انجام دادم