2777
2789
عنوان

دیشب یکی افتاد دنبالم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11420 بازدید | 188 پست
کجای حرف استارتر حجاب داشت خانوم مریم مقدس؟ بعدشم این پسرای بی خانواده این چیزا حالیشون نیست 

اونام دنبال آدم خودشون میرن.

مطمین باش اینا کاری کردن که اونام افتادن دنبالشون

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
اونام دنبال آدم خودشون میرن. مطمین باش اینا کاری کردن که اونام افتادن دنبالشون

الان تو آدم درستی هستی که اینجوری تهمت میزنی؟

تو از اون زنایی که شوهرت بیاد بگه خیانت کردم بهت میگی اشکال نداره حتما اون یه کاری کرده وگرنه مقصر تو نیستی عزیزم🤣🤣

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو آدم درستی هستی که اینجوری تهمت میزنی؟ تو از اون زنایی که شوهرت بیاد بگه خیانت کردم بهت میگی ...

هر جور راحتی فکر کن

در ضمن من استخون پرت کردم دیگه هر حیوان با وفایی رفت گرفت و اونجاش سوخت به من و سایرین چه؟

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود

یبار دونفر  دنبال منو دختر خالم  اومدن بعد  تیکه  انداختن 

وجلو  زدن  من  دس دختر خالمو کشیدم  بدو  رفتم  دنبالشون  

گفتم  ها  چیه ؟چی میخوای بگو ببینم ؟

تا اخر  مسیر دنبالشون  بودیم  بعد  گفت  خانم  غلط کردم   بمولا  بعد  هی  ب رفیقش میگف  هنو  پش سرمونن ؟؟😂😂😂😂😂😂😂جر  خوردیم  از خنده  

يه لجباز مهربون

زمان نوجوونی ما خیلی مد بود میفتادن دنبالمون چقدرم استرس داشتیم گاهی فرار میکردیم بسکه ضایع بودیم یادش بخیر😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هر جور راحتی فکر کن در ضمن من استخون پرت کردم دیگه هر حیوان با وفایی رفت گرفت و اونجاش سوخت به من و ...

کلا کسی جواب حرفای نامربوط تو و آدمایی مثل تورو میده اینجوری جوابش میدید 

آخه این نگید چی بگید؟؟🤣🤣🤣

ولی درکل خانوم سنگین رنگین شخصیت ادب خوب چیزیه که تو هیچ بویی ازش نبردی و دلت خوش به یه تیکه پارچه سیاه 

متاسفم برات 

هر جور راحتی فکر کن در ضمن من استخون پرت کردم دیگه هر حیوان با وفایی رفت گرفت و اونجاش سوخت به من و ...

عزیزم ربطی به حجاب و بی حجابی نداره.من خودمم با حجابم.تیکه شنیدم.شما که میگید حجاب دارید پس یعنی ادم معتقدی هستید.پس این طرز صحبت کردنتون به نظر خودتون در شان شماست؟با این رفتارا ادما رو از دین زده نکنیم

کلا کسی جواب حرفای نامربوط تو و آدمایی مثل تورو میده اینجوری جوابش میدید  آخه این نگید چی بگید ...

ببین خانم کوچولو   این تیکه پارچه سیاهی که تو میگی اسمش چادره و تنها افتخاریه که نصیب هر کس نمیشه  چرا که ارثیه حضرت فاطمه  زهرا است و لیاقت میخواد پوشیدنش.

ومن متاسفم برای تو غرب زده با افکار کودکانه ات البته حقم داری  وقتی بچه ای رو که جنبه نداره وارد این سایتا میشه نباید جدی گرفت.

لازم نیست با جونگکوک شی حرف بزنه حالا  لایوه  صرفا جهت ترساندن پسرای وطنم با ابهت دابل ب ...

چی میگی تو ؟!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ببین خانم کوچولو   این تیکه پارچه سیاهی که تو میگی اسمش چادره و تنها افتخاریه که نصیب هر کس نمی ...

اره بابا تو خوبی ببین اسم بزرگی مثل حضرت فاطمه رو نیار وقتی بویی از اخلاق رفتارش نبردی خب!!! 

حضرت فاطمه تهمت نمیزد به کسی هم ناسزا نمی‌گفت 

من اصلا غرب زده نیستم من یه ایرانی اصیلم فقط دلم به حالت سوخت گفتم روشنت کنم درباره هم جنست اینجوری حرف نزنی

ولی متأسفانه نرود میخ آهنین در سنگ

عزیزم ربطی به حجاب و بی حجابی نداره.من خودمم با حجابم.تیکه شنیدم.شما که میگید حجاب دارید پس یعنی ادم ...

بعد میگه بلانسبت من رفتارم عین حضرت فاطمه هست