2777
2789
عنوان

دیشب یکی افتاد دنبالم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 11420 بازدید | 188 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا ای کاش تعداد گشت روزانه پلیسا بیشتر شه بهتر میشه 

آره اینطوری اهمیت برای خانم ها هم بیشتر می شد

@نینی-خرس-تاتا. دوست صمیمی منه اگه بهش بی احترامی کنی ی بلایی به سرت میارم که دیگه جرعت نگی بیایی سایت پس حواست به حرفایی که به تاتا میزنی باشه😌😏                                      آقایون لطفا درخواست ندید
انوقت چجوری کره ایی جواب بده😂😐

لازم نیست با جونگکوک شی حرف بزنه حالا 

لایوه 

صرفا جهت ترساندن پسرای وطنم با ابهت دابل بانیی 

یه آرمی اون شب که بعد مدت ها کوکی اومده بود لایو تو ویورس ، همینجوری از دست مزاحم خلاص شده بود و تویت زده بود 

*بنگتن استایل😔😂

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
چمیدونم گفتم دیگه ناراحت شدیم رفتیم ببینیم چیکارش میکنن مرتیکه خر گرفت خرمون کرد ماهم زیاد حالمون خو ...

طرف مزاحمتون شده هیچ دلیلی نداشت ک دلتون بسوزه،. حالتون خوب نبود یعنی حالت عادی نداشتید؟ یعنی مصرف داشتید؟!

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁