2777
2789

عزیزان میخوام یکم مواد پلو مرغ(مرغ ریش ریش و عدس و کشمش و گردو و..) بزارم فریزر  واسه سه چهار روز. که تر روز ذر بیارم تفت بدم بزارم لای برنج. به نظرتون خراب میشه یا بو میگیره؟

فقط سه چهار روز چون شرایط غذا پختن ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خراب نمیشه بنظرم مزه فریزر میگیره و اینکه مرغ پخته رو بزاری فریزر بعد چند روز در بیاری مزه جالبی نمیگیره

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خراب نمیشه بنظرم مزه فریزر میگیره و اینکه مرغ پخته رو بزاری فریزر بعد چند روز در بیاری مزه جالبی نمی ...

اگه توی ظرف درکیپ بذاره بو نمیگیره. من تجربش و داشتم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خراب نمیشه بنظرم مزه فریزر میگیره و اینکه مرغ پخته رو بزاری فریزر بعد چند روز در بیاری مزه جالبی نمی ...

اولین باره میخوام همچین کاری کنم. فریزر خالیه. توی پانسیون هستم.

مرغ ها رو خیلی ریز نکن درشت تر کن که اون موقع خیلی له نشه حالا از فریزر درآوردی یخش باز شد بذار رو گ ...

فقط سینه هست میخوام آبپز کنم بعد ریش ریش و توی پیاز تفت بدم با عدس و کشمش و گردو و ادویه جات