2777
2789
عنوان

چیکارکنم پسرم به حرف بیوفته

452 بازدید | 46 پست

تقریبا داره دوسالش میشه به جز کلمه بابا دادا نه چیزی نمیگه فقط اشاره میکنه

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمادیه .نوه خواهر شوهر منم 2سال و خورده آیه . فقط مامان بابا و دوتا اسم میگه . همه مثل هم نیستند .‌‌‌‌‌‌‌‌نگراننباش . فقط توی جمع‌های بچه ها بزار زیاد بازی کنه . بهتر زبون یاد میگیره  

عمادیه .نوه خواهر شوهر منم 2سال و خورده آیه . فقط مامان بابا و دوتا اسم میگه . همه مثل هم نیستند .‌‌ ...

متاسفانه نوزاد دارم زیاد نمیتونم ببرمش پارک یاجایی که بچه زیادهست 

پسر منم دیر به حرف افتاد.. تقریبا سه سال و نیمه بود.. چون باهاش،حرف نمی زدم. باهاش حرف بزن همش

باهاش حرف میزدم ولی سعیمو میکنم ازامروز بیشتر براش وقت بزارم 

استرس نداشته باشید داداش منم خیلی دیر زبون باز کرد و شاید ۷ سالگی روون شد قبل اون روون حرف نمیزد ولی الان انگلیسی ترکی استانبولی فارسی رو کاملا سلیس حرف میزنه ....سنی نداره که 

نمیدونم والا 

اگه میبینید ارثی هست مثلا اطرافیان خودتون یا همسرتون اینجوری بودن یه مدت ببریدش جاهای شلوغ تو جمع باشه مخصوصا جایی که بچه ها هستن مدام براش قصه بگین شعر بخونید ازش بخواین باهاتون همراهی کنه گفتار درمانی هم میتونید ببریدعالیه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت