2777
2789
عنوان

چیکارکنم پسرم به حرف بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبکه های کارتون بزار . صبح تا شب کارتون ببینه یا آهنگ دانلود کن کودکانه . بزار بشنوه و کلامتشو هی خو ...

کلا ازپنج ماهگی بااینطور چیزا سرگرم بوده ک صحبت نمیکنه اکثر گفتاردرمانها میگن زیر دوسال ممنوعه متاسفانه من دیرفهمیدم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

استرس نداشته باشید داداش منم خیلی دیر زبون باز کرد و شاید ۷ سالگی روون شد قبل اون روون حرف نمیزد ولی ...

اخه ازحرف های اطرافیان خییییییلییییی ناراحتم 

زیر دوسال چی ممنوعه؟؟؟؟

تلویزیون گوشی موبایل میگن یک طرف ست خودش صحبت میکنه فقط بچه ساکت گوش میده فقط 

وا از بچه دوساله چ انتظاری داری؟غلط کردن اون اطرافیان ک گیر میدن ب این قضیه‌.‌خیلی هم خوبه یواش یواش ...

ممنون گلم همش استرس میدن به آدم پسرم همه چیزو متوجه میشه میگم برو فلان چیزوبیار میاره ارتباطش با اطرافیان عالیه عاشق بازیه فقط نمیتونه کلمه بگه مردادماه دوسالش میشه 

تلویزیون گوشی موبایل میگن یک طرف ست خودش صحبت میکنه فقط بچه ساکت گوش میده فقط 

اینا چرت و پرتی واسه پر کردن جیب خودشون . من بخاطر شرایطی ک داشتم پسرم مجبور بودم بشینه تلویزیون ببینه . از ۴ماهگی جلو تلویزیون بود . ماشالا یک سال و چند ماهش بود ک حتی بعضی کلمات مثل گیتار . دست . بیا . بودم . و خیلی چیزهای دیگه رو می‌گفت .الآنم ب سنش عالی حرف میزنم با کلی واژگان جدید و قلنبه سلنبه . ۴سالشه .حرف دکترها اعتمادی نیست .تجربه مهمتر از حرف آنهاست 

اخه ازحرف های اطرافیان خییییییلییییی ناراحتم 

درک میکنم حق دارید ولی واسه خودتون و کوچولوتون سخت میشه شرایط...من پسر خاله ام هم تو شرایط پسرشماس خاله ام چون داداشمو دیده ریلکسه