2777
2789
عنوان

چیکارکنم پسرم به حرف بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 46 پست
اینا چرت و پرتی واسه پر کردن جیب خودشون . من بخاطر شرایطی ک داشتم پسرم مجبور بودم بشینه تلویزیون ببی ...

ممنون از پاسخگوییتون ❤️

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

خوبه همینقدر

خودت زیاد باهاش حرف بزن گوشی هم زیاد نده بهش

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم حق دارید ولی واسه خودتون و کوچولوتون سخت میشه شرایط...من پسر خاله ام هم تو شرایط پسرشماس خ ...

پسرخالتون چندوقتشه؟ درچه حد کلمه میگه؟ 

خوبه همینقدر خودت زیاد باهاش حرف بزن گوشی هم زیاد نده بهش

اره باید از امروز بیشتر براش وقت بزارم به اشاره هاش اهمیت ندم متوسل بشه ب حرف زدن 

ممنون گلم همش استرس میدن به آدم پسرم همه چیزو متوجه میشه میگم برو فلان چیزوبیار میاره ارتباطش با اطر ...

پسرمن همسن پسرته.در همین حده.اونایی هم ک میگه اصلا واضح نیست.مثلا ب پستونک میگه  د .من باهاش زیاد حرف میزنم ازش سوال میپرسم براش کلمات رو تکرار میکنم ازشم میخام تکرار کنه...کلا حالا نمیخاد خیلی تحت فشار بذاریش.فقط باهاش صحبت کن...

پسرمن همسن پسرته.در همین حده.اونایی هم ک میگه اصلا واضح نیست.مثلا ب پستونک میگه  د .من باهاش زی ...

ممنون حتماازاین روش استفاده میکنم 

۲۳ ماهشه.. در حد بابا مامان عمه  آب به تخم مرغ تُ مخ و به ابجی آدا گفتن در این حده

ای جانم خداحفظش کنه براتون 

نمیدونم والا 

اگه میبینید ارثی هست مثلا اطرافیان خودتون یا همسرتون اینجوری بودن یه مدت ببریدش جاهای شلوغ تو جمع باشه مخصوصا جایی که بچه ها هستن مدام براش قصه بگین شعر بخونید ازش بخواین باهاتون همراهی کنه گفتار درمانی هم میتونید ببریدعالیه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
اره باید از امروز بیشتر براش وقت بزارم به اشاره هاش اهمیت ندم متوسل بشه ب حرف زدن 

البته زیاد تحت فشار نزارید که عصبی شه

مثلا اشاره میکنه به لیوان خودتون بگید چی میخواهی؟لیوان رو میخواهی؟ فک کنم اینطوری بهتره باید براش تکرار بسه تا یاد بگیره

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
نرم افزار زبان بازکن کودک نصب کن بده بهش با نی چیزی میتونه بخوره؟ صدای حیوونا رو یادش دادی؟

اره بابا هرروز شیرشو باپاکت ونی میخوره فقط میگه هاپ هاپ یامیگم شیری که میخوری عکس گاو داره صداش چیه میگه ما ازلحاظ هوشی عالیه مشکل بلع هم نداره تمام غذاهارو میجوه خوب حتی آدامس خوردن هم بهش یاددادم مرداد ماه انشالله دوسالش میشه 

البته زیاد تحت فشار نزارید که عصبی شه مثلا اشاره میکنه به لیوان خودتون بگید چی میخواهی؟لیوان رو میخ ...

اره بابد کم کم وادارش کنم که زده هم نشه لج کنه 

اره بابا هرروز شیرشو باپاکت ونی میخوره فقط میگه هاپ هاپ یامیگم شیری که میخوری عکس گاو داره صداش چیه ...

اصصصصصلا نگران نباش یهوووو شروع میکنه سرتو میخوره. فقط اون نرم افزارو حتما نصب کن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اصصصصصلا نگران نباش یهوووو شروع میکنه سرتو میخوره. فقط اون نرم افزارو حتما نصب کن

نصب کردم عزیزم ممنون انشالله همونجوری که شمامیگی بشه