الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم کاری نکردم که. فقط حواستون باشه جو دوسر پرک نباشه جودوسر فق. پودرش میکنید با آسیاب توی غذاهای آبکی یا خورشت و حتی مواد ماکارانی یکم میریزید. فقط زیاد نباشه که اسهال میکنه.مزه هم نداره اصلا.خیالتون راحت
کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥
البته اینو بگم که من اونقدر مشکلم حاد بود که پیدرولاکس و روغن زیتون و روغن کرچک هم بهش افاقه نمیکرد.ولی واقعا معجزه کرد. از دارو گیاهی ها میتونید تهیه کنید.یه کوچولو پیدا کردنش سخته ولی پیدا کردید یه کیلو بگیرید قشنگ برای یه سال و خورده ای کفاف میده
کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥