2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا نه سال از وقتی دنیا اومدم تا نه سالگی داشتم.پودر جو دو سر حلش کرد.تا الان که شونزده سالمه کلا نداشتم.برای من که معجزه کرد

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

به جای اسی شما کمکمون کردی خدا خیرت بده

خواهش میکنم کاری نکردم که. فقط حواستون باشه جو دوسر پرک نباشه جودوسر فق. پودرش میکنید با آسیاب توی غذاهای آبکی یا خورشت و حتی مواد ماکارانی یکم میریزید. فقط زیاد نباشه که اسهال میکنه.مزه هم نداره اصلا.خیالتون راحت

کره لاور و جنی لاور و کیپاپ لاورم حرفیههههه؟؟؟😜زیاد از کره حرف میزنم.تاپیک عکس و باحال و خنده دار منم تگ کنید دمتون گرممم😍♥  

خواهش میکنم کاری نکردم که. فقط حواستون باشه جو دوسر پرک نباشه جودوسر فق. پودرش میکنید با آسیاب توی غ ...

شنیدم لاغر هم میکنه آره؟

من چاقم دوس دارم لاغر هم بشم

دلم برات تنگ شده حسین

شنیدم لاغر هم میکنه آره؟ من چاقم دوس دارم لاغر هم بشم

رو من که تاثیری برای لاغری نداشت😂

رو من که تاثیری برای لاغری نداشت😂

البته اینو بگم که من اونقدر مشکلم حاد بود که پیدرولاکس و روغن زیتون و روغن کرچک هم بهش افاقه نمیکرد.ولی واقعا معجزه کرد. از دارو گیاهی ها میتونید تهیه کنید.یه کوچولو پیدا کردنش سخته ولی پیدا کردید یه کیلو بگیرید قشنگ برای یه سال و خورده ای کفاف میده