2777
2789

من قیافم معمولیه

بنظر خودمم زیاد جالب نیستم.

خودم اعتماد به نفسم نسبت به قیافم پایین هست.

بعد سه تا بچه و سنی که ازم گذشته خب بدترم شدم...

شوهرم وسط دعوا بهم گفت : نه قیافه داری نه هیچی ... دلم برات سوخت که گرفتمت...

خیلی دلم‌می شکنه

خدایا تو خلقم کردی چرا من باید جواب بدم ؟!

😐😐😐 خودش مگه چیه حالا 

مگه تو بهش گفتی بیا توروخدا منو بگیر 

اعتماد به نفس نداری که بهت اینو گفته 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد همسر بیشعور و احمقی داری 

چجوری با اینا زیر یه سقفید 

توام بگو منم دلم به حالت سوخت زنت شدم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

میدونی چرا اینجور میکنه؟ 

چون اعتماد به نفس نداری 

چون نقطه ضعف دادی دستش 

نکن این بار گفت بگو حداقل من زشتم تو چی به چیه تو دل خوش کنم اخه انقدر خودتو دست بالا نگیر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اعتماد به نفستو ببر بالا 

وقتی شوهرت میبینه اینجوری هستی اونم بخودش اجازه میده اینجوری بگه

به خودت برس

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

میدونی چرا اینجوری فکر میکنه؟

چون خودت زیباییتو قبول نداری

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

احتمالا تو حالت معمولی خیلی از خودت ایراد میگیری.

من حتی اگه ایرادم ظاهریمو بدونم و شوهرم بهش اشاره کنه نظرشو رد میکنم.میگم‌نه هیییچ مشکلی ندارم.

شمام باید از خودت تعریف کنی

از هیچیییی خودت بد نگو حتی اگه بده.

خدا زشت خلق نکرده.شمام خوشگلی

یکم اعتماد ب نفس داشته باش رو خودت وقت بزار‌و سرمایه گذاری کن وقتی به خودت برسی کسی جرات نمیکنه حرفی‌بهت بزنه بهشون اجازه نده🤬🤬

راسی بیا اینجا‌کلی حس‌خوب و صمیمیت توشه🥺❤️

https://t.me/routine_girl

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
اهمیت نده ببین اگه بینیت ناجوره عمل کن .ابروهاتو میزان کن به پوستت برس .موهاتو خوشگل کن لباس قشنگ بپ ...

روتین پوستیم خوبه

ولی خب اصل چهره ام خوب نیست

عیب هم زیاد دارم

عمل بینی باید برم اما ترس دارم و هم الان هزینش بالاس

قصدم اهانت نیست شخصیت و منش آدماست که برای من قابل توجهه نه صورت و ظاهرشون اما من دوست نزدیکی دارم که با اسید صورتشون سوخته اما اونقدر عادی درباره ی این موضوع برخورد میکنند که حتی به چشم ماهم نمیاد و البته حق اظهار نظر هم دربارش نداریم

حرف اصلیم اینه : این رفتار خود شماست که باعث حرف همسرتون شده یکمی اعتماد به نفستو بالا ببر

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶