2777
2789

چقدر باید ظلم ببینم از طرف خونواده شوهر و دم نزنم بخاطر شوهرم واقعا تحمل ندارم دیگه شب و روزم شده گریه ،یه چیزی تو گلوم گیر کرده کمکم کنین😭😭😭

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چرا هیچی نمیگه؟

چرا نمیگه مگه گوششون بدهکار هست برادر شوهرم نامزد کرده نمیخوام قطع رابطه کنم مراسماش تو دلش بمونه ناراحتی پیش لیاد

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مجبوری مگه دوری کن ازشون و به همسرتم بگو اگه میخوای آرامش تو زندگیمون باشه کمک کن از خونوادت دور بمونم و ازشون حرفی تو خونه نیار 

من بخاطر عشق و دوست داشتنی که به تو دارم چشم رو بدی های خونوادت میبندم اما توام باید کمک کنی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تو خدارو داری

چرا نمی‌بینه چرا یکاری نمیکنه بریدم خداااا،بسه دیگه واقعا نمیتونم😭

عزیزم قوی باش چرا میزاری بقیه عذابت بدن 

مثل خودشون باش 

یا کلا دوری کن ازشون

مگه این دنیا چقدر ب آدم وفاداره ک بخاطر چهار تا آدم نفهم عقب مونده زندگی رو ب کامت ظهر کنی 

نمی‌دونم مشکلت چیه ولی با همسرت رفیق باش 

بیخیال باش و هرچی میگن بگو باش ولی کار خودت بکن ..

من اینجوری شوهرمو گرفتم تو دستم .. هرچی بگه نه نمیگم ولی باز کار خودمو میکنم 

اصلا خونواده شوهر کی هستن که بخاطرشون گریه میکنی ،

چهارتا جک جونور که فیس فیس میکنن نباید اهمیت بدی ،

فقط شوهرت بچسب و اینقدر زیرکانه محبتش کن و پیشش هرگز بد خونوادش نگو نیاز هم نیست خوبشونو بگی هیچی نگو ...

😊❤️😊
خدا کمکت کنه عزیزم 

دعام کن با دل پاکت خواهر تا آروم بگیرم 💔😭😭😭

عزیزم قوی باش چرا میزاری بقیه عذابت بدن  مثل خودشون باش  یا کلا دوری کن ازشون مگه این د ...

همسرم عشقمه دنیامه ،ولی مگه اینا میذارن