2777
2789

وقتایی که شوهرم قهر میکنه یا ازم دلخوره به ۱۰ دقیقه نمیکشه حالشو خوب میکنم 

ولی من که قهر میکنم وازش ناراحت میشم نمیتونه از دلم دربیاره...

۳ساله ازدواج کردیم همچنان همینجوره🤦‍♀️ 

البته بوده اینقد باهام شوخی کرده و سربه سرم گذاشته که روده بر شدم ولی خیلی کم پیش اومده ینی۱۰ درصد.

چیکار کنم به نظرتون ؟کتابی چیزی هست معرفی کنین(ارتباط بهتر زن وشوهر بیشتر تو حیطه ی قهر ) ؟

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید مشاور تا مشاور باهاش صحبت کنه اگه خیلی برات مهمه

اره واقعا مهمه خیلی اذیت میشم

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

شاید درونگراس یا زیاذ پسش میزنی و سخت میگیری.

صددرصد درونگراس که ولی دلیل نمیشه با من اینجوری تا کنه هر زنی دوست شوهرش نازشو بکشه.  

۹ ساله ازدواج کردم هربار دعوامون شده یک بارم از دلم در نیاورده پس من چی بگم.

چرا زودتر یه فکریش نکردی🤦‍♀️ من خودم رو مخش کار کردم .تا چند روز خوب میشه دوباره بازمیگرده به روال قبلی

صددرصد درونگراس که ولی دلیل نمیشه با من اینجوری تا کنه هر زنی دوست شوهرش نازشو بکشه.    

توقع داری دقیقا چیکار کنه؟ نگو‌ناز کشیدن

دقیقا و ذره ذره اون رفتاری ک توقعشو داری بهش بگو،و‌چندبار تکرار کن

اگر بازهم توجه ای نداشت از یک نفر سوم بی طرف برا حل مشکل کمک بگیر،مثل زوج درمانگر

فق میدونم زنان ونوسی و مردان مریخی کتاب قشنگیه و واضح همه چی در مورد رابطه گفته ،

خیلی شنیدم ازش.مرسی که یادآوری کردی⚘

توقع داری دقیقا چیکار کنه؟ نگو‌ناز کشیدن دقیقا و ذره ذره اون رفتاری ک توقعشو داری بهش بگو،و‌چندبار ...

بخدا با جزئیات تمام بارها بهش گفتم دقیق نیاز من چیه وقتی ناراحتم وقتی عصبی ام....همون روز یا تا چند روز خوبه ولی باز ....

خیلی تلاش میکنم رابطه مون روز به روز بهتر شه.

اره حتما باید ببرمش پیش مشاور