2777
2789
عنوان

هایمن

191 بازدید | 14 پست

خانوما ممنون میشم راهنماییم کنین الان این فکر کوفتی اومد سراغم آرامشمو گرفته...😭😭😭😭

دو سه سال پیش ناخون لعنتی بلندم خورد به اون ناحیه و حدود دوسه روز دسشویی که میرفتم سوزش شدید میگرفتم در اثر تماس اب😭

خونریزی و لکه بینی نداشتم اصلا.. فقط سوزش شدید داشتم که اونم خود به خود خوب شد

ممکنه اسیب دیده باشه؟ یا زخم شده بوده؟ 😭 اصن مگه به این راحتیا اسیب میبنه؟ 

نوعش رو هم نمیدونم امکان رفتن ب دکترو هم ندارم 😭

اگه اطلاعی دارین ممنونتون میشم استرس شدید گرفتم اول صبی 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچی نشده.😐😐

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ن عزیزم ناخنت بلند بود زخم شده یا خراشیده شده چیزی نیس نترس

اون سوزش شدید در اثر چی بوده پس؟ 😭

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

اگه داخل نکردی چیزی نمیشه

نه خانوم داخل چیه 😭

خونریزی و لکه بینی اینا نداشتم اصلا

نه هیچی نشده نگران نباش به این سادگی نیس

بعدشم این فکریه که سراغ اکثر دخترا میاد

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
نه هیچی نشده نگران نباش به این سادگی نیس بعدشم این فکریه که سراغ اکثر دخترا میاد

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 🥲

اها ممنون خدا خیرت بده🥲

تو فک کن ناخنت بلند باشه رو دستت بکشی میسوزه دیگ اوننجا ک خیلی حساسه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕