2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید کسی به بچش اپتامیل پپتی جونیور نداده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 56 پست

پسر منم رفلاکس داشت همین پپتی داد دکترش بهش ساخت

احتمالا برا بچه تو نساخته امروز شیر خودتو بده فردا ببر دکتر گوارش کودکان هر کسی بچش ی مدله

ولی رژیم خودتم نگه دارمن شش ماه اینارو نخوردم آنقدر حالش خوب شد اصلا دارو هم براش استفاده نکردم

لبنیات مخصوصا گاوی ممنوع حتی ب بسته بندی تنقلات و پاستیل نگاه میکردم اگ شیر خشک یا ژلاتین حیوانی داشت نمیخوردم در این حد

آجیل ممنوع.  گوجه و بادمجون ممنوع  سفیده تخم مرغ ممنوع اینارو نخور ی هفته اگ خوب نشد احتمالا با گندم و حبوبات حساسه اونا رو حذف کن ببین چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا نمیشه موقع شیردهی پیتزا و چیپس سرکه ای خورد؟؟؟؟ من ۳ روز دیگه زایمانم هست، کلی برنامه داش ...

من ۱سال و ۹ماه هیچی نخوردم به اضافه خیلی چیزهای دیگه .... البته بچه های من آلرژیک بودن

ولی معمولا دکترها میگن ماه های اول در خوردن ادویه و چیزهای مضرر رعایت کنین 

دکتر مت که تحت هر شرایط میگه ادویه نخورین تا ۶ ماه اول

من دونه زده ها. بضیاش سرش سفیده دونه ها  گوشش خشکی زده

کدوم شهری؟

باید برای خشکی پوستش پماد استفاده کنی من دکتر پماد دستساز نوشته بود خیلی خوب بود.اون خشکیا خارش داره.بچه رو خیلی اذیت میکنه.سرش هم پوسته میزنه.بدنش قرمز میشه بعصی بچه ها اسهال میشن بعصیا یبوست .برا پسر من یبوست بود.بچه های رفلاکس الرژیک غذای کمکی رو زود براشون شروع میکنن.من اخر چهار ماهگی دکتر گفت شروع کن.به عدا ک۶ میفتن خیلی بهتر میشن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
عزیزم بچه من راحت خورد فقط بعدش دوبار بالا آورد و حالش بد شد. شما هم بچتون حالش بد شد بار اول؟ آره گ ...

نه‌من اول نمیخورد اما یادم نیست حالش بد شده باشه شاید شیر حودتم دادی اگر دادی بخاطر اونه.محاله به خاطر این شیر خشک باشه.رژیم سختو شروع کن کم کم میبینی خیلی بهتر میش پسر.من بجز این مشکلاتی که پسرت داشت به لاکتوز شیر هم حساسیت داشت قطره و داروی مخصوص هم باید بعد شیر خوردنم میخورد 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
ینی بازم بهش بدم؟ 

اول دوم سوم رژیم خودت رو سخت رعایت کن 

بعد دو سه روز که کامل رعایت کردی میشه نطر قطعی داد

الان شیر خودت رژیمی نیست اصلا نمیشه فهمید مشکل از شیر خشک هست یا نه

ولی پپتی جونیور جزو امن ترین شیرها هست