2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید کسی به بچش اپتامیل پپتی جونیور نداده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 56 پست
شما آزمایش دادین متوجه شدین؟ آزمایش چی؟ شیرخشک هم میدین؟ علایم پسرتون چی بود؟ 

رفلاکس داشت شیر تو گلوش میموند جیغ میزد. شیرخشک ای ار دادم آروم شد. حساسیت هم لپ هاش قرمز میشد هروقت شیر خودمو میخورد صورتش قرمز میشد میخاروند بردم دکتر گف لبنیات و گوشت ... نخور . 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
شهرمون تو روز دکتر حسابی نداره چه برسه به الان 

پس ریسک نکن،فردا برو سمت شهری که بیمارستان کودکان داشته باشه.یا اصلا همین الان برو.حداقل شیری رو بده بهش که کمترین رفلاکس رو داشته تا الان باهاش و به دکتر برسونش.خانم‌های اینجا همه محترمن ولی تخصص ندارن و اگر تجربه‌شون رو با شما به اشتراک بذارن ممکن هست دور از جون در مورد نوزاد شما جواب نده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=297319355]با فوق تخصص گوارش مشورت کن شیری که میدی از  شیرهای قبلی امن تره  ولی اینکه بلافاصله بعد ...[/QUOTE 

آخه عصر من بهش شیر دادم. بعدشم دوبار ببلاگ کامفورت دادم. شب که این شیر خشکو خریدم بهش یه وعده دادم که از بعدش ریخت بهم کلا 

ینی میگید از شیر خودمه؟ 

ینی شیر خشک ای ار حساسیتشو تشدید نمیکنه؟ دونه های قرمز رو میگم 

نه . حساسیت تو شیر خودته. یه چیزی میخوری ک ب بچه نمیسازه. شیرخشک ای ار یکم غلیظ تره دستور تهیه ام فرق میکنه اینو بده بهتر میشه. البته حتما برو دکتر من فقط تجربه مو گفتم ب حرف من اکتفا نکن بچه اس نمیشه سرخود کاری کرد. واس صورتش هم پماد میده 

رفلاکس داشت شیر تو گلوش میموند جیغ میزد. شیرخشک ای ار دادم آروم شد. حساسیت هم لپ هاش قرمز میشد هروقت ...

ببلاگ ای آر دادید یا بیومیل ای ار؟ رژیمتون چیا هست عزیزم؟ 

1 ماهشه  هم رفلاکس داره هم کولیک هم آلرژی

سلام اسی دقیقا پسر من اینجوری بود و تنها شیری که مجار بود بخوره پپتی جونیور بود.چون تلخه بچه ها نمیخورن.من اون اوایل یه قند مینداختم توش کم کم که به مزه ش عادت کرد قندو حذف کردم.بهش میساخت باهاش خیلی خوب هم وزن گرفت.

بدنش هم دونه زده؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بعد کامفورت که بهش دادید دیگه قرمز نشد صورتش؟ 

نه بهتره 

به يسري چيزا حساس مثلا هويج 

گوشت گوسفندي 

كره و…..اگه اينارو بخوره بدنش قرمز ميشه  

اگزما از خشكي پوست مياد 

بدن نوزادت روزي دوبار چرب كن 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ببلاگ ای آر دادید یا بیومیل ای ار؟ رژیمتون چیا هست عزیزم؟  

فک کنم اپتامیل بود یا ببلاک یادم نیس فقط ای ار باشه دیگ. گوشت و لبنیات و گوجه . یه مدت حواستو جم کن ببین چی میخوری شدید تر میشه. یا برو آزمایش بده مطمئن شی

سلام اسی دقیقا پسر من اینجوری بود و تنها شیری که مجار بود بخوره پپتی جونیور بود.چون تلخه بچه ها نمیخ ...

عزیزم بچه من راحت خورد فقط بعدش دوبار بالا آورد و حالش بد شد. شما هم بچتون حالش بد شد بار اول؟ آره گونه هاش دونه زده و گوشش خشکی زده 

با فوق تخصص گوارش مشورت کن شیری که میدی از  شیرهای قبلی امن تره  ولی اینکه بلافاصله بعد ...

یعنی اصلا نمیشه موقع شیردهی پیتزا و چیپس سرکه ای خورد؟؟؟؟

من ۳ روز دیگه زایمانم هست، کلی برنامه داشتم حداقل راحت میشم اینارو بخورم.🥺

اسی اگر الرژی پسرت بالاس فقط جونیور میتونی بدی.اگر از شیر خودت هم بهش میدی دلیل بالا اوردنش از شیر خودته.باید همه چی رو از غذات حذف کنی.

من تنها چیزی که میخوردم سیب زرد.مرغ برنج سیب زمینی بسکویت ساقه طلایی سوپ جو.هویج.اگر تونستی شیر بز پیدا کنی که عالیه میتونی بخوری ولی شیر گوسفند و گاو نمیشه.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
[QUOTE=297319355]با فوق تخصص گوارش مشورت کن شیری که میدی از  شیرهای قبلی امن تره  ولی اینک ...

چی خوردی؟

احتمال ۹۰ درصد  بله از شیر خودته

پپتی جونیور جزو شیرهای بسیار امن برای رفلاکس هست

وقتی داری شیرخشک رژیمی میدی باید در حد همون شیرخشک غذات رو  رعایت کنی 

فرقی نداره 

قرار باشه خودت همه چی بخوری انگار داری شیر خشک معمولی میدی به بچه

داری شیرخشک رژیمی میدی که پروتئین های گاوی شکسته شده و امن شده برای بچه هست بعد خودت ذره ای شیرگاو ماست پنیر خامه بستنی .....بخوری ؟

ادویه فاجعه اس

گاهی تخم مرغ حتی چای کاکائو  مغزیحات 

همه اینها هم ممکنه بد باشه

و خصوصا اگر بین ۲تا ۳ماه داره قبلش خوردی علائم نداده الان علائم میده