2777
2789
عنوان

مادری که سیلی خورد

141 بازدید | 14 پست

سلام.

بین فرزندان حضرتِ زهرا ، به نظرم دلرنجورترین و دل شکسته ترین ،امام حسن بودن.

چون تو کوچه جلو چشم مبارکشون ، به مادرشون سیلی زدن.

همه ما ، تجربه کردیم وقتی کسی مادرمون اذیت کنه اونم جلو چشمان چه حال بدی پیدا میکنیم.

در حالی که این دو بزرگوار اصلا با ما قابل قیاس نیستند.

لطفا برای تسکین امام حسن ی صلوات بفرستید 

لطفا برای قلب محزون امام زمان هم ی صلوات بفرستید.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باران شوق! بر دل خُشکم نزول کن

این‌بار التماس علی را قبول کن

زهرا ! تو را به جان همین بچه‌ها بمان

زهرا تو را به جان حسین‌ات بیا بمان

لب‌تشنه ای که بعد تو از حال می رود

لب‌تشنه‌ای که تا ته گودال می ر‌ود

با چکمه روی سینه او می رود سنان

سرنیزه‌ای به پهلوی او می زند سنان

ای کاش قبل آمدنت می رسید شمر

پیراهنی که بافته ای را کشید شمر

یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه‌عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان😭🖤

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من که هر روزم ایام فاطمیه ست خیلی برام فرقی نمیکنه

میشه با دل پاکت برا ما دعا کنی 🙏

میشه لطفا ،دعا کنی

خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..

تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

باران شوق! بر دل خُشکم نزول کناین‌بار التماس علی را قبول کنزهرا ! تو را به جان همین بچه‌ها بمانزهرا ...

😭😭😭

خیلی سخته که ما تو ععصر غیبت کبری هستیم....

هم ما ،هم امامون....

لطفا اگر مقدور بود برا منم دعا کنید .

میشه لطفا ،دعا کنی

خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..

جان عالم به فدای امام حسن(ع)😭

😭

میدونی ،باز فداش شم میدونست حق هستند...

خیالش از اون دنیا و عزیزانش راحت بود.

ما بدبختها کارمون ....

عزیزم ،این شبها لطفا برا من و خانوادمم دعا کن.

اسمم آرزو هست.

لطفا ،دعا کن

😭میدونی ،باز فداش شم میدونست حق هستند...خیالش از اون دنیا و عزیزانش راحت بود.ما بدبختها کارمون .... ...

😭😭

چشم عاقبت به خیر بشین ان‌شاءالله 🤲

منم دعا کن💔

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

شما بره من دعا کن من لیلام خودم مریضم

حتما عزیزم ،لایق باشم تو قنوت دعا میکنم.💖

راستش ما هم مشکل داریم..ولی هیچ کدوم دیگه مهم نیست برام....

مثلا ۳۰ هستم و مجرد...اصلا دیگه برام مهم نیست.

فقط همین برام مهمه با مامانم و داداشم و خودم ۳ تای این دنیا و اون دنیا زیر سایه رحمت الهی باهم باشیم.

😭😭چشم عاقبت به خیر بشین ان‌شاءالله 🤲منم دعا کن💔

عزیزم ، اسمت چیه؟ همین لسان غیب 

مرسی ،دعا همیشه این دنیا و اون دنیا زیر سایه الهی شاد باهم باشیم.

عزیزم ، اسمت چیه؟ همین لسان غیب مرسی ،دعا همیشه این دنیا و اون دنیا زیر سایه الهی شاد باهم باشیم.

مممنونم 🙏

آره به اسم کاربریم بگو🙏

ان‌شاءالله 

خوشبخت بشی ان‌شاءالله 🤲💚

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

۳۰ هستم و مجرد مشکله ؟

خب ، مادرم دوست داشت ازدواج منو ببینه ،الان نوه داشته باشع

۳۰ هستم و مجرد مشکله ؟

درسم رو هواست...

تاپیک غریب تر از ما هست رو بخون...