2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید کسی به بچش اپتامیل پپتی جونیور نداده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 56 پست
خوبه گفتید پس پپتی هم بهش ندم. ممنونم  اچ آ چطور؟ نان اچ آ  شیر خودمم میدم ولی خیلی کمه ...

چند ماهشه؟

این چند روز خودت چی خوردی؟

احتمال اینکه از غدای خودت باشه بیشتره تا پپتی جونیور 

پپتی جونیور تا جایی که میدونم از همه اینها که میگی امن تره

ببین خودت جی خوردی  دلیلش غذای خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم امشب سعي كن شير خودت بدي اگه فردا به دكترش دسترسي داره باهاش در ميون بزار 

سرخود بهش شير ندين اونم بچه يكماهه داغون ميشه 😢

منم بچم آلرژي شديد داشت پپتي جونيور يه مدت دادم بدتر شد دكتر الفامينو واسش فرستاد متاسفانه نتونستم پيدا كنم 

در اخر ببلاك كامفورت تجويز كرد الان چندماهه همين ميخوره 

بهتره 

شماهم بهتره با پزشك مشورت كني شيرهاي رژيمي نبايد سرخود بدي معده نوزاد داغون ميكنه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
چند ماهشه؟ این چند روز خودت چی خوردی؟ احتمال اینکه از غدای خودت باشه بیشتره تا پپتی جونیور  ...

اخه به محض اینکه پپتی جونیور رو دادم دو بار بالا آورد و شیرم بدجور میومد تو گلوش نمیتونست نفس بکشه. قبلش اینجوزی نبود 

صورتش پر از دونه های قرمز شده و خشک شده کنار گوشش 

پسر منم اینجوری بود ب پروتئین گاوی حساسیت داشت. خودم لبنیات و گوشت نمیخورم. قرمزی صورتش ب خاطر شیر خودته یه چیزی خوردی ک حساسیت نشون داده. گوجه بادمجون...دکتر ب من یه پماد دست ساز داد فوری خوب شد

. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
عزيزم امشب سعي كن شير خودت بدي اگه فردا به دكترش دسترسي داره باهاش در ميون بزار  سرخود بهش شير ...

عزیزم علایم آلرژی بچتون چی بود؟ من ببلاگ کامفورت میدادم و صورتش اینجوری ریخته بیرون 

اخه صورتشم پر از دونه های قرمزه. سرشم سفیده. گوشش هم خشکی زده 

میدونم چی میگی همه اینارو پسر منم داشت. واسه رفلاکس شیرخشک ای آر دادم واسه حساسیت هم خودم رژیم گرفتم و رعایت کردم. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
اخه به محض اینکه پپتی جونیور رو دادم دو بار بالا آورد و شیرم بدجور میومد تو گلوش نمیتونست نفس بکشه. ...

با فوق تخصص گوارش مشورت کن

شیری که میدی از  شیرهای قبلی امن تره 

ولی اینکه بلافاصله بعد خوردن .....

احتمال اینکه تصادفی بوده و همزمانی با چیزی که خودت خوردی بیشتره 

تجربه من از دوتا بچه آلرژیک رفلاکس اینه 

غدای مادر شیر ده بسیار مؤثره در بچه 

من ذره ای ادویه در غذام بو د افتضاح میشد 

ذره ای شیر یا لبنیات 

خیلی چیزا 

پسر منم اینجوری بود ب پروتئین گاوی حساسیت داشت. خودم لبنیات و گوشت نمیخورم. قرمزی صورتش ب خاطر شیر خ ...

شما آزمایش دادین متوجه شدین؟ آزمایش چی؟ شیرخشک هم میدین؟ علایم پسرتون چی بود؟ 

عزیزم علایم آلرژی بچتون چی بود؟ من ببلاگ کامفورت میدادم و صورتش اینجوری ریخته بیرون 

اگزماي شديد

پسر من كل بدنش زخم ميشد ميخاريد بشدت طوري كه خون ميزد بيرون

قرمز و متورم بود  

همه جاي بدنش همينجوري بود يعني يه جاي سالم نداشت 

بستري هم كرديمش 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
میدونم چی میگی همه اینارو پسر منم داشت. واسه رفلاکس شیرخشک ای آر دادم واسه حساسیت هم خودم رژیم گرفتم ...

ینی شیر خشک ای ار حساسیتشو تشدید نمیکنه؟ دونه های قرمز رو میگم