2777
2789

دیروز هرکاری کردم با من دکتر نیومد گفت مربیم برام امپول زده گفته استراحت کن تا دو سه روز باید استراحت کنم و فلان.بعد امروز بعد از ظهر رفته با رفیقش ورزشگاه فوتبال دیده .بعد دوراش زده باز رفتن استخر باز رفتن شام هنوز که هنوزه تو خیابون میچرخه.فقط برا من پاش درد میکنه😭دلم بدجور شکسته بدجوری هرچی پیام میدم میگم ناراحتم زنگ میزنم محلم نمیذاره.میخوام سر این رفتارش دیگه جوابش ندم دیگه نمیکشم.چیکار کنم من از دستش😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش گل دختر 

بهتر نیس باهاش حرف بزنی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

یکی از دلایلی که مردا بین زنشون و رفیقاشون ، رفیقاشونا انتخاب میکنن اینه که اونا غر نمیزنن گلایه نمیکنن دپرس نیستن و همیشه شادو بگو بخندن و پر انرژی شاید دلیل نامزدت اینا باشه

الهی گاهی نگاهی 
حق به جانبه

میتونی با یه مرد حق به جانب که برات وقت نمیذاره زیر سقف باشی؟

به من جواب نده پیش خودت از خودت و عقلت بپرس 

اگه آره دیگه گله شکایت نکن

اگه نه راهتو زودتر جدا کن نه خانی اومده نه خانزاده ای رفته

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

اگه در مراحل نامزدی هستید بله به نظرم بهترین گزینه کم محلی کردن هست تازمانی که بیاد دلیل رفتار شو بگه.چون این دوران،طلایی ترین دوران شناخت هستش.خیلی مهمه دلیل کاراشون بدونی.شاید به ذائقه ات خو شنیاد و دلایلش رو غیر موجه بدونی.و بخوای در تصمیمت بیشتر دقت کنی.

اما اگر در دوران عقد هستین ملایم تر رفتار کن عزیزم..

هیچکس موظف نیست وقت و علایق خودش رو به شما اختصاص بده ایشان اولویتش خودش بوده.توقع بیجا ممنوع.

یه روز باهاش برو بیرون منطقی باهاش حرف بزن 

بگو فکر میکردم اولوبت زندگی آدم باید همسرش باشه نه غریبه ها

این همسر هست که تو مریضی و گرفتاری اول به داد آدم میرسه ...از رفتار اون روزت ناراحتم اگر نمیخوای اصلاح بشی تا منم مثل خودت اولویت هام رو تغییر بدم 

بعدش اگر تغییری تکرد باید تغییر رویه بدی 

تا زنگ نزده زنگ نزن 

پیام نداده پیام نده

اصلا گله نکن 

اگر گفت بیا بیرون بگو دکتر گفته باید استراخت کنی 

۱۰ بار بپیچونش دفعه ۱۱ برو باهاش بیرون ولی زود برگرد خونه بگو کار دارم 

اینجوری احتمال زیاد تغییر کنه

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

بنظر من کمتر تو دسترسش باش کمتر بچسب بهش بزا اونم بچسبه بهت 24تو زنگ نزن اون دوبار زد تو یه بار بزن 

میری بیرون باهاش سعی کن بهش خوش بگذره ب خودت هم

تلاش کن بهش ارامش بدی 

پسرا از دخترایی ک بهشون آرامش و شادی (خاطره ساختن)  رو میدن نمیتونن ازشون دل بکنن چون خوش میگذره بهشون