شوهرم برای یه کاری رفته بود اون سمتها میگه برای نماز اونجا توقف کردیم از اهالی راجع به امامزاده پرسیده گفتن خیلی حاجت میده بعد هم تعریف کردن که توروسنا به یه خانم که چاق شده یه آقایی تهمت می زنه که زنا کرده خانم میگه باید بریم داخل امامزاده عباس با این آقا تا معلوم بشه حرفش درست یاغلط میرن داخل امامزاده که وارد میشن مرد تشنج می کنه مثل اینکه در حالت تشنج بهش می گن یا تهمت پس می گیری یا اون چیزی که داخل شکم این زنه هست میذاریم داخل شکمت ،مرده هم بعد ازاینکه از اون حالت در میاد از خانم معذرت خواهی کرده وجریان واسه همه تعریف کرده می خواستم بدونم کسی هست در مورد این امامزاده اطلاعی داشته باشه
بهش میگن سیدعباس و خیلی زیاد بهش اعتقاد دارن وحشتناک هم حاجت میده بی نهایت روش تعصب دارم من آ ...
می خواستم بدونم کجایآبادن شوهرم میگه توجاده اهواز یه سریا میگن تو آبادان کدوم تو اونور ا امامزاده عباس دیگه ای هم هست که میگن برادرزاده امام رضا همین یا این فرق داره یعنی مکان دقیقش کجاست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از برنامه MaPs که روی گوشیت نصب این امام زاده روسرچ کن(امام زاده سیدعباس درجاده آبادان خرمشهری اهواز)ببین کدام روی نقشه میاد اون امام زاده رومی بینی حتی ماهواره ای شوکه توی تنظیمات داره