2777
2789

شوهرم برای یه کاری رفته بود اون سمتها میگه برای نماز اونجا توقف کردیم از اهالی راجع به امامزاده پرسیده گفتن خیلی حاجت میده بعد هم تعریف کردن که توروسنا به یه خانم که چاق شده یه آقایی تهمت می زنه که زنا کرده  خانم میگه باید بریم داخل امامزاده عباس  با این آقا تا معلوم بشه حرفش درست یاغلط  میرن  داخل امامزاده که وارد میشن مرد تشنج می کنه  مثل اینکه در حالت تشنج بهش می گن یا تهمت پس می گیری یا اون چیزی که داخل شکم این زنه هست میذاریم داخل شکمت ،مرده هم بعد ازاینکه از اون  حالت در میاد از خانم معذرت خواهی کرده وجریان واسه همه تعریف کرده می خواستم بدونم کسی هست در مورد این امامزاده اطلاعی داشته باشه

بهش میگن سیدعباس و خیلی زیاد بهش اعتقاد دارن وحشتناک هم حاجت میده 

بی نهایت روش تعصب دارم من آبادانی نیستم ولی ده سال خرمشهر زندگی کردم چی میخای بدونی 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
بهش میگن سیدعباس و خیلی زیاد بهش اعتقاد دارن وحشتناک هم حاجت میده  بی نهایت روش تعصب دارم من آ ...

می خواستم بدونم کجایآبادن شوهرم میگه توجاده اهواز یه سریا میگن تو آبادان کدوم تو اونور ا امامزاده عباس دیگه ای هم هست که میگن برادرزاده امام رضا همین یا این فرق داره یعنی مکان دقیقش کجاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمم ابادانیم

زیاد درموردش شنیدم

زمانی ک انگلیسیا میان ایران میخواستن خراب کنت مزارشو

میگن لودر بوده چی بوده ک باهاش خراب میکنن

خراب میشه

میگن انگلیسیا کپ کرده بودن و بهش اعتقاد پیدا کردن

ولیدخب من اعتقادی ب این معجزات ندارم

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
می خواستم بدونم کجایآبادن شوهرم میگه توجاده اهواز یه سریا میگن تو آبادان کدوم تو اونور ا امامزاده عب ...

۲ تا سید عباس داره این منطقه 

یکیش نزدیک آبادان

یکیش هم تو جاده اهواز خرمشهر

مردم هر کدوم از منطقه ها به امامزادشون خیلی اعتقاد دارن ولی اون اصلیه و بزرگه همونه ک تو جاده اهواز ب خرمشهره

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
بهش میگن سیدعباس و خیلی زیاد بهش اعتقاد دارن وحشتناک هم حاجت میده  بی نهایت روش تعصب دارم من آ ...

اینی که شوهرم تعریف میکنه همونی که شما بهش خیلی اعتقاد دارید یا این کی شما می‌گوید یه امامزاده دیگه است از راه دور هم میشه حاجنث تو بگیری 

از برنامه MaPs که روی گوشیت نصب این امام زاده روسرچ کن(امام زاده سیدعباس درجاده آبادان خرمشهری اهواز)ببین کدام روی نقشه میاد اون  امام زاده رومی بینی حتی ماهواره ای شوکه توی تنظیمات داره