2777
2789
عنوان

خدایا چرا حسرتشو تو دلم گذاشتی ؟

277 بازدید | 24 پست

خدایا چرا با من اینجوری می‌کنی لااقل حسرتشو تو دلم نزار آرزوشو تو دلم نزار....نمی‌خوام هرماه تو دلم ذوق کنم نمی‌خوام نشونه ها منو دلخوش کنه و تو دلم ذوق کنم و آخرش دنیا رو سرم خراب شه ...خدایا اگه نمی‌خوای بهم بدی منو از فکرش دربیار .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کمکم کن بیخیالش بشم ..خیلی سخته هشت سال هرماه با نشونه ها دلخوش بشی بگی این ماه دیگه باردارم و بازم ذوقت کورشه ...خدایا بعضی وقتا  میگم داری امتحانم میکنی و تو کارت صبر میکنم ولی دیگه نمیتونم ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیتونم صبرم تموم شد خستم روحم خستست ...خدایا از من که گذشت ولی هیچکی رو اینجوری امتحان نکن ...هرکی هروقت خواست خودت بهش بده بزار اونوقت که ذوقش داره بچشو بغل کنه😭 

با دل پاکت دعا کن زودتر برم از این دنیا

چون تو حال منو بیشتر از بقیه می فهمی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دل پاکت دعا کن زودتر برم از این دنیا چون تو حال منو بیشتر از بقیه می فهمی

با چشمای گریون برات دعا میکنم هرچی میخوای خدا بهت بده و همیشه به شادی باشی

به امام رضا متوسل شو و به جوادش قسمش بده امام رضا بعد از ده سال خدا بهش بچه داد فقط امام جواد رو داشتن 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
 با چشمای گریون برات دعا میکنم هرچی میخوای خدا بهت بده و همیشه به شادی باشی

امان از دلم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
به امام رضا متوسل شو و به جوادش قسمش بده امام رضا بعد از ده سال خدا بهش بچه داد فقط امام جواد رو داش ...

ممنون عزیزم ولی باور میکنی دلم نمی‌خواهد هیچ کاری کنم

ممنون عزیزم ولی باور میکنی دلم نمی‌خواهد هیچ کاری کنم

اره میدونم دوره اقدام مثله حبسه انفرادیه از همه چی سختتره حاضرم چهاربار زایمان طبیعی کنم شیش تا بچه شیطونو بزرگ کنم نرم دوباره تو اقدام و انتظار تو فوق العاده ای فک نکن الان کاری نمیکنی تو داری با زندگی میجنگی مطمئن باش خدا جوری برات جبران میکنه که فکرشم نمیکنی

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
لوله راستم چسبندگی داره...تخمدان چپم کیست اندومتریوما ...همسرمم ضعیف 😞

عریزم آدم بی مشکل نیست هرکی به یه نحوی درگیر زندگی هست منم دوتا بچه دارم و اگه خدا بخواد میخوام برا بعدی آی وی اف کنم البته شوهرم همکاری میکنه ولی خب باز هم مشکلاتی هست