خدایا چرا با من اینجوری میکنی لااقل حسرتشو تو دلم نزار آرزوشو تو دلم نزار....نمیخوام هرماه تو دلم ذوق کنم نمیخوام نشونه ها منو دلخوش کنه و تو دلم ذوق کنم و آخرش دنیا رو سرم خراب شه ...خدایا اگه نمیخوای بهم بدی منو از فکرش دربیار .کمکم کن بیخیالش بشم ..خیلی سخته هشت سال هرماه با نشونه ها دلخوش بشی بگی این ماه دیگه باردارم و بازم ذوقت کورشه ...خدایا بعضی وقتا میگم داری امتحانم میکنی و تو کارت صبر میکنم ولی دیگه نمیتونم ..نمیتونم صبرم تموم شد خستم روحم خستست ...خدایا از من که گذشت ولی هیچکی رو اینجوری امتحان نکن ...هرکی هروقت خواست خودت بهش بده بزار اونوقت که ذوقش داره بچشو بغل کنه😭
ممنون عزیزم ولی باور میکنی دلم نمیخواهد هیچ کاری کنم
اره میدونم دوره اقدام مثله حبسه انفرادیه از همه چی سختتره حاضرم چهاربار زایمان طبیعی کنم شیش تا بچه شیطونو بزرگ کنم نرم دوباره تو اقدام و انتظار تو فوق العاده ای فک نکن الان کاری نمیکنی تو داری با زندگی میجنگی مطمئن باش خدا جوری برات جبران میکنه که فکرشم نمیکنی
یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓
عریزم آدم بی مشکل نیست هرکی به یه نحوی درگیر زندگی هست منم دوتا بچه دارم و اگه خدا بخواد میخوام برا بعدی آی وی اف کنم البته شوهرم همکاری میکنه ولی خب باز هم مشکلاتی هست