2777
2789
عنوان

خدایا چرا حسرتشو تو دلم گذاشتی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 24 پست
عکس رنگی رحم بگیر باعث میشه لولهات باز بشه

چندسال پیش گرفتم ...ولی الان رفتم واسه کیستم سونو...دکتر سونو گفت باز انجام بده و بگو چندبار بزنه تا باز شه ..به نظرت میشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم آدم بی مشکل نیست هرکی به یه نحوی درگیر زندگی هست منم دوتا بچه دارم و اگه خدا بخواد میخوام برا ...

برا ما هم آی وی اف گفت دوساله  ولی همسرم اصلا راضی نمیشه و من دارم فرصتمو از دست میدم خیلی ناراحتم نمی‌دونم چه حکمتیه هم مشکل داریم هردو و هم همسرم نمیاد همکاری کنه پا به پای هم بریم برا درمانمون

اره میدونم دوره اقدام مثله حبسه انفرادیه از همه چی سختتره حاضرم چهاربار زایمان طبیعی کنم شیش تا بچه ...

خدا کنه دلم میخواد برای همیشه از این انتظار خلاص شم ...امروز خیلی حالم بده

برا ما هم آی وی اف گفت دوساله  ولی همسرم اصلا راضی نمیشه و من دارم فرصتمو از دست میدم خیلی نارا ...

یعنی بچه میخواد ولی آی وی افو قبول نداره؟

هرجورشده راضیش کن چون هر چه سنت جوونتر باشه شانس بیشتری داری

اره چرا نشه اطرافیان من خیلیهاشون همون ماه که اینکارو کردن باردار شدن ولی شوهرت اگه ضعیفه حتما باید ...

حتی داروهاشو درست نمیخوره کاش حداقل داروشم میخورد 

یعنی بچه میخواد ولی آی وی افو قبول نداره؟ هرجورشده راضیش کن چون هر چه سنت جوونتر باشه شانس بیشتری د ...

آره میگه اگه خدا میخواد بده میده .‌‌.وقتی خدا راه رو گذاشته جلومون پس چی نمی‌دونم چطور راضیش کنم تا حرف دکتر و بچه رو میزنم قهرمیکنه

آره میگه اگه خدا میخواد بده میده .‌‌.وقتی خدا راه رو گذاشته جلومون پس چی نمی‌دونم چطور راضیش کنم تا ...

شوهر خاله منم خیلی آدم مذهبی و تندرو بود میگفت اگه خدا بخواد خودش همینجوری میده آخرش بعد ۱۵سال رفت کاشت کرد الان پسرش۱۰سالشه.