2777
2789

سلام خواهرم توی تاپیکای قبلتون گفتین جنین واستون تشکیل نشده ینی پنج بار پانکچر شدین و هر پنج بار جنین تشکیل نشد؟ من چن روز پیش برا بار دوم پانکچر کردم و باز مث دفعه قبل جنین نداشتم دکترم واسم آزمایش ژنتیک نوشت و کلا بهم گفت فکر تخمک اهدایی باشم ۳۱سالمه واز نظر همه چیز من و شوهرم سالمیم میشه جوابمو بدین 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
سلام خواهرم توی تاپیکای قبلتون گفتین جنین واستون تشکیل نشده ینی پنج بار پانکچر شدین و هر پنج بار جنی ...

سلام من دفعه اول جنین نداشتم دفعه پنجمم به داروها جواب نداده بود یه تخمک داشتم اونم زود آزاد شده بود الآنم برای بار ششم دارم میرم آزمایش ژنتیک جفتمون هم سالم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام ببخش اینجا بهت پیام دادم شما از مرکز تیراد راضی بودین؟با بیمه قرداد دارن؟جراح خوب برای تی ...

سلام عزیزم بله دقت دکتر چگینی رو‌ من خیلی قبول دارم هنوزم همونجا وقت میگیرم میرم دکتر ابراهیمی و چگینی جفتشون خوبن دکتر جراح هم من دکتر خودمو‌ قبول دارم ولی جراح زیاده تو این زمینه ( شیرزاد نصیری ،شفیعی ،علی بخشی ،شیر خدا ) اینا دکترهای خوبی هستن تو این زمینه دکتر نصیری که تخصصش جراحی غدده اصلا 

عزیزم سلام ببخش اینجا بهت پیام دادم شما از مرکز تیراد راضی بودین؟با بیمه قرداد دارن؟جراح خوب برای تی ...

سلام خواهش میکنم بله من همچنان واسه چکاپ مرکز تیراد میرم نه با بیمه ها قرارداد نداره هزینه اش آزاده ولی فاکتور برای بیمه بخوایید میدن من خودم جراحی لنف داشتم پیش دکتر نصیری راضی بودم ازشون ( شیرزاد نصیری ،علی بخشی ،شیر خدا )

من ۳۷ سالمه 

شما هم ذخیره پایین بودید.  میشه شرح حال کامل بدید من ذخیره پایینام ...  تو ای وی آف تخمک داشتین که جنین نمیشد یا فولیکول نداشتید .... بعدا طبیعی باردار شدید یا با ای وی آف ...به نظرتون پیاز درمانی بهمون کمک می‌کنه یا نه 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
شما هم ذخیره پایین بودید.  میشه شرح حال کامل بدید من ذخیره پایینام ...  تو ای وی آف تخمک د ...

من به شخصه این راه رو امتحان نکردم واقعیت من ذخیره ام رفته رفته داشت کم میشد از اول کم نبود با ای وی اف باردار شدم من دفعه اول ۱۳ تا تخمک داشتم جنین نشد یه بارم پانکچر پنجمم داروها بهم جواب نداده بود و یه تخمک بیشتر نشده بود که اونم دیر بردن اتاق عمل همون یه دونه هم قبل پانکچر آزاد شده بود بقیه مواقع هم تخمک داشتم هم جنین میشدم منتها تا یه مرحله آیی پیش میرفتن بعد دیگه ادامه پیدا نمی‌کرد مثلا از ۱۲.  ۱۳ تا تخمک سه یا چهار جنین برای من میموند 

من به شخصه این راه رو امتحان نکردم واقعیت من ذخیره ام رفته رفته داشت کم میشد از اول کم نبود با ای وی ...

ممنون از پاسخگویی تون.  بعدا طبیعی باردار شدید 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم