2777
2789
عنوان

کلام شهید🌷🕊

36 بازدید | 0 پست

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

و شما ای جوانان برومندحزب الله ایرانی، گر چه من درسنّ جوانی به سوی معشوق شتافتم، ولی شما بدانیدکه من بی هدف نبوده ام.

آیا علی اکبر امام حسین ( علیه السلام) بی هدف بود، یا حضرت ابوالفضل بی هدف بود. مگر می شود، سرباز روح الله بی هدف باشد و این را بدانید در جوانی پاک بودن، شیوه ی پیغمبری است.

ای جوانان عزیز! هر چند که خون ما به ناحق و برای حق ریخته شد، ولی باعث شدکه درخت اسلام شاداب بماند، تا میوه ی آن که آزادی است به دست دشمن نرسد.

ای امّت شهید پرور، هر کس به دست این منافقان شهید بشود، بدانید خار چشم آنان بوده و چون مانعی بوده با شهید کردن، این مانع را از سرراه برداشته اند، ولی نمی دانند، خون شهیدان مانعی دیگری شود سر راه آنها.

خداوند امکان شهید شدنم در بیابانی بی آب قرار ده که هم چون مولایم امام حسین(علیه السلام) تشنه شهید بشوم.

خداوند می خواهم موقع شهید شدن، سر از بدنم جدا شود، تا در محضر سیدالشهدا سلام الله علیه سر افکنده نباشم.

خداوندا! می خواهم هنگام شهادت هردو دستم از بدن جدا شود تا درمحضرپرچم دارالاسلام حضرت ابوالفضل شرمنده نباشم.

هرچند که من لیاقت پرچمدارحسین (علیه السلام) را نداشتم، ولی امیدوارم که در پرچمداری مولایم خمینی پیش قدم باشم.چه خوش است با ندای توحید و با بانگ الله اکبر به استقبال شهادت رفتن.

🌹شهیدعلی‌هاشمی🌹

🇯🇴🇮🇷 الهی به حق کودکان غزه عجل لولیک الفرج🇯🇴🇯🇴 یه صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان علیه السلام میفرستی؟ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها🌷 ما ملت شهادتیم🌷 ما ملت امام حسینیم🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی🌷 کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا🌷 شهید سید حسن نصرالله🌷