2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی ببخشید شما از آمپول سیناتروپین جواب گرفتید؟ از روز 21 سیکل تا چند روز ادامه دادین؟ ب ...

سلام گلم بله من از تنها درمانی که جواب گرفتم همین سیناتروپین بود خدا رو شکر .به شما گفتن روزی چند واحد باید بزنید ؟؟؟؟ انشاالله که واسه شما هم نتیجه عالی بده و به خواسته دلتون برسید من تا چند روز قبل پانکچر میزدم تا اونجا که یادمه 

سلام گلم بله من از تنها درمانی که جواب گرفتم همین سیناتروپین بود خدا رو شکر .به شما گفتن روزی چند وا ...

من تحت نظر ی دکتر مشهدی بودم مشاوره آنلاین داشتم گفته بود از ی هفته قبل پریود بزنم تا 16 روز روزی 19 واحد روز دوم سیکلم گفت ن باید اول واکسن سرخچه بزنی گفتم نمیخام بزنم درمانمو میخام ادامه بدم ب منشی برخورد گفت بفرما برو دکتر دیگه منم موندم چیکار کنم ی قلم دیگه مونده حتی نگفت دیگه چ داروهایی استفاده کنم موندم چیکار کنم 😭

سلام گلم بله من از تنها درمانی که جواب گرفتم همین سیناتروپین بود خدا رو شکر .به شما گفتن روزی چند وا ...

شما چطوری از این آمپول استفاده کردین؟ غیر از این چ داروهایی مصرف کردین؟ من ن قرار بود IVF کنم ن  iui درمان دارویی داشتم ک اینطور شد 

شما چطوری از این آمپول استفاده کردین؟ غیر از این چ داروهایی مصرف کردین؟ من ن قرار بود IVF کنم ن iui ...

من تو سیکل ای وی اف دکترم بهم داد خیلی داروهای دیگه بهم داده بود حتی یه آمپول دفعه اول داد بهم الان اسمش یادم نیست دو تومن بود‌ دیگه گرون شد بعد اون بهم نداد این سیناتروپین آخرین باری که میخواستم پانکچر کنم ( تخمک کشی ) از یه هفته جلوتر میزدم تا دو یا سه روز قبل تخمک کشی ولی یادم نیست چند واحد بود‌ 

شما چطوری از این آمپول استفاده کردین؟ غیر از این چ داروهایی مصرف کردین؟ من ن قرار بود IVF کنم ن iui ...

خوب نکبت یادش نبود این همه شما هزینه دارو کردی قبلش بگه که الان نری هزینه کنی 

خوب نکبت یادش نبود این همه شما هزینه دارو کردی قبلش بگه که الان نری هزینه کنی

دکترا الان فقط فکر جیبشونن من چون تو شهرم دکتر حوب نیس ویزیت آنلاین گرفتم الان تصمیم گرفتم همین مرکز استان خودمون برم