2777
2789

توی کیف یا همون ساک بیمارستانم چی بزارم

برای خودم

و برای نوزاد

زایمانم طبیعی هست و میخوام بیمارستان خصوصی برم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو نت کامل راهنماییت مبکنه

چک کردم عزیزم ولی گفتم از مامانا هم بپرسم چون‌ اونجا زیادی نوشته باید دوتا ساک ببندم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چند دست لباس برای خودم چند دست برای نوزاد و اینکه میدونم سرهمی هم بهتره نبرم برای نی نی

خصوصیا  خودشون ساک میدن برا بچه و  برا خودت...میخای یک کم خوراکی ببر مثلا خرما گردو آب میوه طبیعی زعفرون و گلاب 

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
اتفاقا اونجا میگن سر همی بده ...بعدشم چخبره چند دست یه دست بسه برا خودت برا نوزاد هم دو دست .میای خو ...

میگن بیمارستان خصوصی بخاطر پول بیشتر نگه میدارن دوستم سزارین شده سه شب نگهش داشتن

چک کردم عزیزم ولی گفتم از مامانا هم بپرسم چون‌ اونجا زیادی نوشته باید دوتا ساک ببندم

آر ه گلم منم دوتا ساک بستم یکی برا خودم یکی هم برا نوزاد

البته من سزارین بودم 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خصوصیا  خودشون ساک میدن برا بچه و  برا خودت...میخای یک کم خوراکی ببر مثلا خرما گردو آب میو ...

پنج سال پیش تولد پسرم کامل لباس و همه چیز بینارستان داد خصوصی بودم

ولی الان رفتم یه سوال کردم از شرایط تاکید کردن لباس نوزاد گفتم نمیدید خندیدن گفتن نه هیچی 

من طبیعی بودم

برای نی نی دوتا رکابی ،یه مانتویی ، شلوار جورابی دوتا ،. و کلاه نخی و پوشک 

اگه شیر خودت میدی ک هیچ، اگ شیر خشک میدی یه قوطی شیر خشک بردار سه شیشه شیر ، پستونک اگ میخوای عادت بدی داشته باش همون اولش بنداز دهنش عادت کنه 

برای خودت یه ست شور‌ت و سوتین، زیر انداز یکبار مصرف، پوشک بزرگ، شارژر، خرما، اب میوه، بیسکوییت و شکلات، 

چون زمان زیادی قرار نیست بمونی لازم نیست وسیله زیاد ببری 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
میگن بیمارستان خصوصی بخاطر پول بیشتر نگه میدارن دوستم سزارین شده سه شب نگهش داشتن

نه عزیرم منم بیمارستان خصوصی بودم و طبیعی ...یه شب نگه می‌دارن طبیعی رو ..مگر اینکه خدای نکرده بچه یا مادر مشکل خاصی داشته باشه 

پرونده پزشکی دوران بارداری لباس نوزادی شامل زیرپوش آستین بلند شلوار یا زیر پوش و سرهمی جوراب و کلاه ...

مرسی عزیزم چند دست برای نوزاد و چند دست برای خودم

اینکه میگن سرهمی استفاده نمیشه برای نوزاد درسته؟ 

لباس برای نوزاد ۲ دست ست کامل ،فلاکس آب گرم ،پتو نوزادی ،کریر ،شیشه شیر ،شیر خشک ،پوشک سایز صفر،روغن نباتی جامد ( ادرار سوختگی ) ،دستمال تر ،زیر انداز بچه 

برا مادرلباس زیر۲ عدد، لباس راحتی،مسواک ،شانه،نوار بهداشتی بزرگ ،خرما ،عسل ،بیسکویت ،آبمیوه مثل هلو ،زرد آلو،

ان شاالله به سلامتی بچت دنیا میاد 🌹🌹🌹🌹