2777
2789
عنوان

مامانایی که تازه زایمان کردن لطفا راهنمایی کنید🌹🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 51 پست
قربونت برم چشمام قلبی شد مرسی از توضیحات دقیقت فقط اینکه برای خودم چند دست لباس ببرم و اینکه کلا چق ...

فدای چشات

برای خودت از بیمارستان بپرس لباس بیمارستان بهت میدن؟ک صددرصد میدن 

فقط برای رفتن ب خونت باید لباس بزاری کنار ، یه لباسی بزار ک راحت باشی .نثلا من ساحلی برداشتم با یه مانتو روش.

شور‌ت دوتا وردار شاید نشتی دادی، یدونم سو‌تین

یه صندل 

منو صبح زود زایمان کردم ساعت ۴ خودم کفتم میرم، میخواستن ۶ بفرستن برم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خصوصی شبی چند میگیرن؟

نگفتن دقیق چقدر میشه و موقع ترخیص چطوری حساب میکنن فقط گفتن  اللحساب  برای طبیعی ۱۴

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
لطفا آب میوه صنعتی نخور بگو مادر براتون آب سیب تازه بگیره که خونسازه.لباس دولتی که نمیزاره خودت ببری ...

حتما عزیزم 

ولی دولتی نیستم خصوصی میخوام زایمان کنم گفتن همه چیز بیار با خودت ولی دقیق نگفت چی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مدفوع کرده بود مامانم شستش تا اومدم بگیرم کثیف کرد لباساش کثیف شد منظورم حموم نی

آهان من فکر کردم حموم بردین منم چند سال پیش دکتر گفت بچه رو باید بشوری به زور از جام بلند شدم شستم بعدش سرما خورد و همش تو خونه جیغ میزد به نظرم ادم دستمال مرطوب ببره بهتره

قربونت بشم عزیزم لباس راحتی برای مادر منظورتون چیزی هست که توی بیمارستان باید پوشید برای وقتی که بست ...

خدا نکنه ،هر دو گلم ،بیمارستان ممکنه لباس کثیف بشه اضافه داشته باشی بهتره ،موقع مرخصی هم یه لباس مناسب بپوشید بهتره 

مرسی عزیزم چند دست برای نوزاد و چند دست برای خودم اینکه میگن سرهمی استفاده نمیشه برای نوزاد درسته؟& ...

اگر مسئله خاصی پیش نیاد برای خودتون یک دست لباس دو سه تا لباس زیر کافیه

برای نوزاد هم همین طور دو سه دست کافیه.

چرا سرهمی نخ پنبه هم برای نوزاد استفاده میشه، چرا به کار نیاد

خب تحقیق کن ببین اگر خوب نیست یه بیمارستان دیگه برو ...وقتی تهران بودی کدوم بیمارستان زایمان کردی

تهران بودن کسری زایمان کردم راضی بودم

البته دوست داشتم عرفان نیایش برم ولی مامای خصوصیم فقط کسری میتونست بیاد

اینجا شیراز هم بهترینش اردیبهشت و دنا هست و جفتشون در یه حد هست از پاسخگویی دیگه بگو خدا بداد نیمه خصوصی و دولتی برسه

مگه تو بیمارستان نی نی و میشورن 

فکر کنم فقط تمیز میکنن با پارچه مرطوب و نم دار

پسرمو که پنج سال پیش نشستن فقط تمیز کرده بودن

مدفوع کرده بود مامانم شستش تا اومدم بگیرم کثیف کرد لباساش کثیف شد منظورم حموم نی

خودمون باید پی پی بچه رو بشوریم توی اون تایمی که بیمارستان هستیم!!!؟؟؟ پس چرا پنج سال پیش که پسرم دنیا اومد تموم کاراشو خودشون انجام میدادن؟؟؟

فکر کنم فقط تمیز میکنن با پارچه مرطوب و نم دار پسرمو که پنج سال پیش نشستن فقط تمیز کرده بودن

نه من محب کوثر رفته بودم ..بچه وقتی پی پی می‌کرد مامانم ک همراهم بود میبردش ..خودشون میشستن مای بی‌بی میبستن تحویل میدادن

در کل من از همه چی محب کوثر راضی بودم 

عالی بود

خدا نکنه ،هر دو گلم ،بیمارستان ممکنه لباس کثیف بشه اضافه داشته باشی بهتره ،موقع مرخصی هم یه لباس منا ...

مرسی گلم

آهان من فکر کردم حموم بردین منم چند سال پیش دکتر گفت بچه رو باید بشوری به زور از جام بلند شدم شستم ب ...

بچه اولم میترسیدم ولی دختر چون حساس تر از اول شستم .مامانم با آب ولرم رو به خنکی شست عادت کنه .پسرم متاسفانه با گرم عادت کرده واین بده

آهان من فکر کردم حموم بردین منم چند سال پیش دکتر گفت بچه رو باید بشوری به زور از جام بلند شدم شستم ب ...

بچه رو خودتون دادن بشورید😬😬😬 پس خودشون چیکارن شما بعد زایمان خدایی چطوری تونستید بلند بشید؟