2777
2789

خالم ۴۸ سالشه

یهویی کمردرد گردن درد شدید گرفت رفت ام ار ای انگار گفتن دیسک کمر وگردن پاره شده خیلی میترسه از عمل هنوز دکترش نیومده بگه ک ایا با فیزیوتراپی خوب میشه یا باید عمل کنه

بنده خدا از این طرف ام ار ای کرد از اون طرف دکترش رفت خارج حالا یه دکتر دیگه تو اون شهر بیشتر نیست اینم نوبت نمیده ک خالم بره ببینه چکار باید بکنه

ماهشهر هستن خالم اینا

و خدایی ک ب شدددددددت کافیست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردن درد پشت سرم درد میگیره.درد کتف بازو ساعد کف دست .کمر درد واقعیتش علایمی نداشتم با عکس فهمیدم

من گردنم ازپشت سمت چپ دردمیکنه دقیقاپشت سرم ازچپ دردمیکنه ازهمون طرف کتفمم دردمیکنه،اگرم کارسنگین کنم دستام دردمیگیره وانگاربیحس میشه