2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید راهنمایی برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 33 پست

به نظر من با مشاور خانواده مشورت کنید، مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا به شماره 02188257030 (خانم دکتر شیوا فرمانی)، و مرکز روانشناسی و مشاوره دانشگاه شهید بهشتی (02144664071) تماس بگیرین. خیلی میتونن کمکتون کنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارا کن متاسفانه اون میدونع تو پشتوانه ای نداری ازارت میده سعی کن با سیاست تو مشتت بگیریش و پای مادرشوهرت قطع کنی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مطمئنا به شوهرت علاقه داشتی و از زندگیت راضی بودی که تصمیم گرفتی یه بچه رو هم وارد زندگیت کنی،گناه اون بچه چیه؟.اشوهرت از اول دست بزن داشت ؟؟رفتارش همیشه اینشکلی بود یا الان بخاطر مادرش اینکارت رو میکنه؟

عجولانه تصمیم نگیر

برای طلاق گرفتن باید حتما استقلال مالی داشته باشی تا مشکلات طلاق برات قابل تحمل تر بشه 

اگر تصمیمت جدی هست با برنامه ریزی پیش برو 

اول پول جمع کن شغل پیدا کن 

اونقدری پول داشته باش که خونه بگیری...

بی گدار به اب بزنی پشیمون میشی و دنیا برات زهر میشه 

پول پول پول....

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

وقتی بین تو خانوادش  

تورو انتخاب نکرده و کتکت زده ... حتما یه فکر اساسی کن 

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

ببین این کاری رو که من گفتم انجام بده تضمینی جواب می‌گیری،،فقط و فقط چن روز همه چیزای منفی درباره شوهرت رو فراموش کن،،یه جوری رفتار کن انگار هیچی نشده،سکوت کن،،اصصصلا اسم مادرشوهرتو نیار،، به بچه برس،،به خودت برس،،مث سابق کارای خونه رو بکن…اگه شوهرت عوض نشد !!

یه حرفایی بهم زد که نگاهش میکردم جلو اشکامو نمی‌تونستم بگیرم من مادر ندارم از بچگی نداشتم بهم گفت تو ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی ای کاش نمیرفتی تو حموم جای تو تو خونته نه تو حموم میموندی تو خونه ولی تو حموم نمیرفتی خودتو کوچیک کردی باید بهش میفهموندی اونجا خونه توعه نه خونه اون

هزار تف و لعنت ب ذات کثیفشون

انشالله خدا خودش حقتو بگیر ازشون 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔