2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید راهنمایی برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 33 پست

عزیزم شما الان تو موضع ضعف هستی

بنابراین بهتره عاقلانه رفتار کنی 

یه مدت تمرین کن ببین میتونی همسرت رو رام خودت کنی و پیشش جایگاهتو به عنوان همسر و البته معشوقه محکم کنی؟ امتحان کن شاید شد

در این مورد کتاب بخون: زنان زیرک، مرا در آغوشم بگیر، مثل یک مرد فکر کن مثل یک زن عمل کن

این کتابا رو بخون و به نکات‌ش عمل کن

متاسفانه تو دنیای ما علی الخصوص خاورمیانه قانون جنگل حاکمه. یعنی هر کس ضعیف گیر بیاره اذیتش میکنه

حالا اگه اون شخص ضعیف عقل و زیرکی شو به کار بندازه میتونه تا حد زیادی شرایط رو بهتر کنه

من توصیه م به شما اینه که مدتی چشم و گوشت رو ببند به توهین ها و تحقیر ها بی اعتنا باش اونا فقط میخوان تو ضعیف باشی برای همین آزارت میدن تا تو دیوارت کوتاه باشه و همیشه تو سری خورشون باشی. 

نذار این اتفاق بیفته

توصیه میکنم حتما شاغل شو میتونی از همین الان دو تا زبان انگلیسی و فرانسه رو به صورت آنلاین یاد بگیری بعدا بری تو یه شرکت کار بگیری کامپیوترت رو هم قوی کن

حالا این پیشنهاد منه خودت ببین چه کاری رو علاقه داری برو سراغش

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی

اصلا به فکر طلاق نباش تا از نظر مالی مستقل نشدی 

به هبچ عنوان دیگه با شوهرت و خونوادش کل کل نکن و رو خودت تمرکز کن واسه پپیشرفت

وقتتو تلف نکن و با تمام تمرکز کار یاد بگیر یا درس بخون

خدا اخر و عاقبت اینارو بخیر کنه ببین کی گفتم که این مادر و پسر و پدر به چه فلاکتی بیافتن 

جوری که خودت دلت واسشون بسوزه

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.