2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته بگم بیاد صحبت کنیم؟

413 بازدید | 20 پست

یکی از اقوام زن داداشم دو ماه پیش از طریق یکی از آشناها میخواست بیاد با هم آشنا بشیم اما فاصله سنیمون زیاد بود و من ۱۲ سال کوچیکترم اما خب مشکلی نداشتم با این قضیه میگفتم میاد صحبت میکنیم اگه اخلاقش خوب بود و به دلم نشست مشکلی نداره چون همه میگفتن خیلی کوچیکتر از سنش میزنه. اما داداشم رفته به اون آشنا گفته سن مهمه و دقیق تاریخ تولدش چنده؟ و دیگه اون آشنا خبر نداده

به نظرتون زشته که الان به زن داداشم بگیم بگو بیاد آشنا بشیم تا ببینیم قسمت چی میشه؟

اره زشتهههه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هول نیستم عزیزم دیگه خسته شدم از بس با آدم های مختلف صحبت کردم  حس میکنم مورد خوبی بوده و بدون ...

دوازده سال ازتون بزرگتره حالا داداشت یه کلمه پرسیده متولده چنده چیز بدی نگفته از الان انقدر بخاد چس کلاس بزاره وای به بعد

آره زشته

سعی کن با داداشت صحبت کنی که درمورد خواستگارای بعدی اینکارو نکنه

یا به پدرمادرت بگو بهش بگن دخالت نکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه زشت نیست بگو 

واقعا؟

آخه اینجا بهم گفتن خیلی هولی

در حالیکه خیلی اومد و رفتن و کسی به دلم ننشست 

نمیدونم چرا به خودم میگم شاید مورد خوبی بود چون خیلی ازش تعریف میکنن م

واقعا؟ آخه اینجا بهم گفتن خیلی هولی در حالیکه خیلی اومد و رفتن و کسی به دلم ننشست  نمیدونم چ ...

اینجا کسی شرایط شمارو نمیدونه . اولا که اجازه خواستگاری اومدن حق شماست پس الان تصمیم گرفتی اجازشو بدی اون آقا هم احتمالا خوشحال میشه بفهمه قراره بیاد شما با زنداداشت صحبت کن بگو میتونن بیان صحبت کنیم