2777
2789
عنوان

خاطرات بد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 37 پست
بعد اون ماجرا ها کلا رابطه ها سرد شده دلم میخواد بمیرم از دستشون

خدا نکنه عزیزم 

ولی واقعا چه کردن باهات 

اما بدون تنها نیستی تمام خانم های که زایمان میکنند این شرایط را دارن چون فرهنگ ها آخر متفاوته و مادر هامون و مادر شوهرهامون خودش را دانای عالم می‌دونن در مورد بچه داری

دخترم گریه میکرد ساکت نمیشد شوهرم به مادرش زنگ زد مادرش گفت قسنی بده حالا مامانم هم میگفت شاید گشنشه ...

مامان من بود شوهرمو به دو قسمت مساوی تقسیم میکرد بچه رو هم به احدی نمیداد😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من بود شوهرمو به دک قسمت مساوی تقسیم میکرد بچه رو هم به احدی نمیداد😂😂😂

مامانم گفت بزار بره اذیت میشه اما فکر نمی‌کرد من اذیت شدم بعد ها خودش گفت که کاش کنار میومدم با شوهرت

مامانم گفت بزار بره اذیت میشه اما فکر نمی‌کرد من اذیت شدم بعد ها خودش گفت که کاش کنار میومدم با شوهر ...

اینجور مواقع شوهر باید پشت آدم باشه خواهر بزرگه منم زایمان کرد خانواده شوهرش اذیت میکردن مامانم خواهرمو بچشو آورد خونه  گف هر وقت شوهرت خانوادشو جمع کرد میزارم بری ولی خدایی دامادمون هیچی نگف به مادرم و طرف خواهرمو گرف اونا هم نشستن سر جاشون

چرا این مادرشوهرا اینجورین؟مگه خودشون دختر ندارن؟خدا لعنتشون کنه ک انگار دختر مردمو ب اسارت میارن

مادر شوهرم من خیلی مغروره وضع مالی خیلی خوبی دارن بخاطر همین کلا کسی را آدم حساب نمیکنه و حرفی که بزنه کسی جرات نداره روی حرفش حرف بزنه سریع هم قهر و لج میکنه و خودش را میزنه به مریضی

یدونه همسر و مامان عاشق