2777
2789

سلام

من همونم که امینوسنتز کردم

الان با ۲تا دکتر هم مشاوره داشتم

ان تیم ۲.۲ اومده

سونو نوشته که نرماله ولی هر دوتاش گفتن ان تی بین۲تا۳ مشکوک به سندروم داون 

همش دارم گریه میکنم....

فردا قراره جواب شفاهی بدن.

خیلی نگرانم....خیلی 

یعنی امشب صبح میشه.

چقد زمان دیر میگذره...

چقد لحظه ها سخته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وای دختر منم ریسک سندروم زدن برام انجام دادم خدا رو شکر چیزیش نبود آن تی بالای چهار ریسکه مطمئن باش چیزی نیست خیالت راحت فردا جنسیتم مشخص میشه دلت شاد میشه و میای اینجا به ما میگی کوچولوی نازت دختره یا پسر من کاملا درکت می کنم و با اطمینان میگم چیزی نیست

وای دختر منم ریسک سندروم زدن برام انجام دادم خدا رو شکر چیزیش نبود آن تی بالای چهار ریسکه مطمئن باش ...

خدا از دهنت بشنوه...

یعنی اینقد نگرانم...

این دکتر ها هم اب پاکیو ریختن رو دستم

مال منم پسر بود اما من پونزدع هفته امینوسنتز انجام دادم 

جواب آزمایش  منو دیر دادن.

از اون طرفم دکترم نبود تا بیام بفهم شدم ۱۸ هفته.

حالا قراره فردا شفاهی بگن بقیش بمونه ۱۸ تیر

خدا از دهنت بشنوه... یعنی اینقد نگرانم... این دکتر ها هم اب پاکیو ریختن رو دستم

چه احمق بودن من آن تی چهار هم دیدم که سالم بوده نگران نباش حتما منو خبر بده ان‌شاءالله شاد شب من یادمه روزی که باید جواب بدن ساعت هشت زنگ زدم گفتن سالمه و پسره من برای سالم بودنش جیغ می کشیدم و گریه می کردم و می گفتم خدایا شکرت ان‌شاءالله حال خوب منو تجربه کنی و توی شادیت منو دعا کن خیلی محتاج دعام

چه احمق بودن من آن تی چهار هم دیدم که سالم بوده نگران نباش حتما منو خبر بده ان‌شاءالله شاد شب من یاد ...

حتما...حتما خواهر...

نذر کردم سالم باشه نماز شکر بخونم اسمشون محمد بذارم

چه احمق بودن من آن تی چهار هم دیدم که سالم بوده نگران نباش حتما منو خبر بده ان‌شاءالله شاد شب من یاد ...

انشاا...حالت شاملم بشه بحق امام زمان 

بحق ۶ماهه امام حسین