2777
2789

سلام، شنیدین میگن بعضی روزها کلا شروعش نحسه؟ امروز یه روز کاری سخت داشتیم هم من هم همسرم سر یه موضوع پیش پا افتاده چون خیلی هم خسته بود هم فشار روش بود سرم داد زد منم راستش قهر کردم چون دوستم خب متوجه شد 

اومدیم خونه سر ظهر هم من عصبی بودم هم همسرم دعوای خیلی بدی کردیم 😭😭همسرم رفت بیرون کار داشت هنوز نیومده منم افسرده نالان اینجا افتادم 

گاهی وقتا نمیدونم چرا وقتی حس خوشبختی میکنم دقیقا فرداش اینجوری میشه خیلی منو ناراحت کرده خیلی ولی خب نمیدونم چیکاز کنم اینم از آخر هفته ما 

بچه ها میشه برام صلوات بفرستین به خیر بگذره؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

من کلا ادم بد شانسیم

بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر

کنار اومدم باش دیگه میگردم دنبال راه حل

و امروز از اون روزا بود که بد شانسیم زیاد بود

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دلم میخواد وجود نداشتم نه تحمل دنیا نه تحمل خدا نه تحمل بهشت نه تحمل جهنم رو ندارم دلم میخواست میشد خودم رو فریز کنم یه مدت برم تو فریزر شاید برای همیشه گاهی اوقات خوبه زمام وایستاده و دنیا بهت سخت نگیره

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ادم بد شانسیم بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر کنار اومدم باش دیگه میگردم دنبال راه حل و امر ...

ای وااااای منم امروز خیلی اذیت شدم البته اینروزا اگه توجه کنی حال اکثر مردم خوب نیست همه میفتن به جون هم خیلی هم ربط به شانس تو نداره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
ای وااااای منم امروز خیلی اذیت شدم البته اینروزا اگه توجه کنی حال اکثر مردم خوب نیست همه میفتن به جو ...

کلا اینجوریم من توی دانشگاه یا توی جامعه تا حدی که دوستامم میگن بهم 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

برات صلوات فرستادم عزیزم....اشکال نداره این چیزا بین همه زن و شوهرا هست دوستتم اگه آدم عاقلی باشه میفهمه که اینجور مسائل بین زن و شوهرا عادیه پس اصلا خجالت نکش ازش...

ی مدت سکوت کن به نظرم دیگه موضوع امروز ادامه پیدا نکنه ....حتی اگه شوهرت اومدو دوباره حرفشو زد جوابشو نده تا اوضاع آروم بشه....صبر و زمان بهترین گزینه ها واسه حل هر مشکلین

برات صلوات فرستادم عزیزم....اشکال نداره این چیزا بین همه زن و شوهرا هست دوستتم اگه آدم عاقلی باشه می ...

مرسی از حرف های قشنگت به دلم نشست میدونی من تو این شهر غریبم کسی برای درد و دل ندارم الان واقعا نیاز دارم از این حرف ها بشنوم شوهرم مرد خوبیه ولی مشکلش اینه گاهی که خیلی بهش فشار میاد مخصوصا سر کار باید هرچی بگه سکوت کنم منم متاسفانه دهنم رو نمیتونم نگه دارم 😭😭😭الان پشیمون هستم میگم کاش ادامه نمیدادم 

مرسی از حرف های قشنگت به دلم نشست میدونی من تو این شهر غریبم کسی برای درد و دل ندارم الان واقعا نیاز ...

میدونم عزیزم حق داری....

ولی باور کن تو دعوا مخصوصا با شوهرت هرچی بیشتر سکوت کنی برنده تری....از خودت دفاع کن ولی نه اون لحظه که عصبیه.....کلا هیچی نگو بذار بعدا که آروم شد بهش بگو که چقدر ناراحتت کرده و از دستش دلخوری.....

مرسی از حرف های قشنگت به دلم نشست میدونی من تو این شهر غریبم کسی برای درد و دل ندارم الان واقعا نیاز ...

مردا اکثرا همینطورین ....عصبی میشن هرچی دلشون میخواد میگن بعدم خیلی زود پشیمون میشن.....