یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره من دختر دایی همسرم رفت دوره اش که تموم شد تو دانشگاه آزاد حسابدار شد
یک شرکتیم هست پرونده ها امور مالی رو میاره خونه انجام میده
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍. جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت با تمام سختیهای دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیهگاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀 مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍
چقدر عالی .اخه جاهای دولتی باید مدرک تحصیلیت حسابداری باشه من رشتم چیز دیگه ایه ولی دارم میر ...
عزیزم حتما که نباید دولتی باشه شرکت های خصوصی درآمدش از دولتی بیشتره
آره عزیز هیچ کاری بی نتیجه نیست تنها چیزی که تو الویته مهارته
با دیپلم یا مدرک معتبر میشه جاهایی مثل دانشگاه ازاد که گفتی رفت؟ اخه شنیدم با آزمون میرن
آره عزیزم میشه رفت یک آزمون استخدامی داره وقتی اونو بدی با مدرک هم میشه رفت حتما نیازی نیست دیپلم حسابداری باشه