2777
2789

واقعیتش من با یه پسری مدتیه حرف میزنم چند بارم که مامانم اینا فهمیدن تحت ازارشون قرار گرفتم خودشونم می‌دونن من چقدر اونو دوست دارم ولی بازم مخالفت میکنن چن بار هم موقع تلفنی حرف زدنی فهمیده مامانم ، باعث شدن یکم بینمون سرد بشه ولی درس شد هر شب باهاشون دهن به دهن میشدم حتی اسمشو با تیغ روی دستم به شکل وحشتناکی بریدم اونا هم دیدن اونو انقد دعوام کردن که نگو

همین امروز داشتم حرف میزدم باهاش بازم فهمید و دعوام کرد 

نمی‌دونم چطوری مامانم رو قانع کنم میشه کمکم کنین یه راهی رو نشون بدین بهم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره هم دوستت داره؟ بگو خودش بیاد حرف بزنه با مامانت یا بیاد ۷واستگاری و فعلا یه صیغه بخونین که حس ...

اومم دوسم داره بخاطرم یه سال صبر کرده حالا ام که رسیدیم به هم اینجوری شده

۱۶

فکر کنم بهتره به حرف والدینت گوش کنی و اینکه تازه باهاش آشنا شدی و نمیشناسیش اسمشم روی بدنت حک کردی حیفه که! اینکارا رو نکن با والدینت دعوا نکن منم هم سنای شمام دست پدرو مادرمو میبوسم و دور این چیزا هم نمیرم اگر هم والدینم در آینده با ارتباطم مخالفت کنن مطمئنا به حرفشون گوش میدم چون میدونم صلاحمو بهتر از خودم میدونن و واسه یه نفر دیگه اونا رو ناراحت نمیکنم و خودمو توی چشمشون زشت نمیکنم چون دوسشون دارم و دوسم دارن 

خوشحال باش که دوستت دارن نمیخوان راه بدی رو طی کنی و صدمه ببینی

می‌دونی الان این چیزا واسم اصلا مهم نیست  من موندم چطوری راضیشون کنم

یکم بذارید بگذره متوجه میشید الان توی سایت تاپیک ها رو نمیخونید؟ برید مشاوره اگر انتخابتون با صحت عقلی بود خود مشاور مادرتونو راضی میکنه که شما با رلتون بدرد هم میخورید اونام راضی میشن

فکر کنم بهتره به حرف والدینت گوش کنی و اینکه تازه باهاش آشنا شدی و نمیشناسیش اسمشم روی بدنت حک کردی ...

من تازه آشنا نشدم می‌دونی چیه از این می‌سوزم که منی که به این سن رسیدم گوشی ندارم اجازشو ندارم واسه یه گشتن تو بیرون با دوستام برم بیرون

تمام بخاطر این چیزاست مگه چیه اجازه بدن بخدا خیلی پسر خوبیه 

یکم بذارید بگذره متوجه میشید الان توی سایت تاپیک ها رو نمیخونید؟ برید مشاوره اگر انتخابتون با صحت عق ...

چطوری برم بیرون

مامانم حتی زره ای بهم اعتماد نداره

بخدا اونم اذیت میشه 

میگه همه دوستان با دوست دختراشون میرن بیرون ولی من نمیتونم با تو برم 

وقتی ام میگم جدا بشیم که اذیت نشی بدتر میکنه