2777
2789
چقدر ماستی تو😐  ببخشا انقد رک میگم  کلید خونتو عوض کن به شوهرتم اتمام حجت کن کلید دستشون ...

ماست نیستم عزیزم منم خیلی سعی خودمو کردم ولی جنگ و دعوا میشه .موقع مجلس عروسیم بااینکه تمام خرج عروسی رو ما دادیم و پدرشوهرم از قبل گفته بود تمام شاباش‌ها مال عروس و داماد باشه ولی بازم بعد مجلس کل شاباش‌ها رو بردن خونه‌شون یه مقداری برداشتن و بقیه‌اشو فرستادن وقتی بهشون گفتم چرا ؟ دعوا شد و منو مقصر درآوردن و گفتن تو احترام نگه نمیداری به خدا قسم اگه جلوی خودم از پول‌ها برمیداشتن ناراحت نمیشدم ولی همینکه بردن خونه‌شون و بقیه‌شو فرستادن خیلی ناراحتم کرد

مامان شما عجیب بودن

ببین مامان من خیلی باعمم راحت بود بیشترازخواهرش....ماخودمون خونه عمم میرفتیم همین شرایط بود.....قدیمیا باهم خیلی نداربودن ومثه الان مثه ماها خیلی سخت نمیگرفتن .....واسه همین الان رفت وآمدا کم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مامان من خیلی باعمم راحت بود بیشترازخواهرش....ماخودمون خونه عمم میرفتیم همین شرایط بود.....قدیم ...

حالا مامانو عمه شما مشکلی نداشتن منم هیچ مشکلی با اومدن‌شون ندارم حتی اگه هرهفته بیان ولی اینکه من نیستم و بدون خبر میان و میرن یعنی اینکه من اصلا تو اون زندگی اهمیتی ندارم که حداقل یه تلفن بزنن یه خبری بدن که منم برم خونه‌ام چون اونا اومدن

ببخشید ولی به نظرم اصلا این کار درست نیس حالا مامان شما دوست داشته و مشکلی نداشته باهاش 

گفتم عزیزم....اینا مال قدیمن ومثه ماهاخیلی سخت نمیگیرند.....

مامان من اینابچه بودند ک عرویشون شده....

وباهاشون بزرگ شده.....

بله کارمادرشوهرشما کلا اشتباه.....

ماست نیستم عزیزم منم خیلی سعی خودمو کردم ولی جنگ و دعوا میشه .موقع مجلس عروسیم بااینکه تمام خرج عروس ...

جسارتا خانواده همسرتون مال کدوم شهر هستن؟ اگه ممکنه بگو لطفا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حالا مامانو عمه شما مشکلی نداشتن منم هیچ مشکلی با اومدن‌شون ندارم حتی اگه هرهفته بیان ولی اینکه من ن ...

بله کاملا درسته من حقو ب شمامیدم کلا انگار شما هیچی حساب میشی.....

ببین مامان من خیلی باعمم راحت بود بیشترازخواهرش....ماخودمون خونه عمم میرفتیم همین شرایط بود.....قدیم ...

بحث ندار بودن نیست

قدیما چیزی به اسم حریم خصوصی را خیلیا نمیفهمیدن

خیلیا هم برای خودشون اینقدر ارزش قایل نبودن که در نبودشون زندگیشون دست یکی دیگه نباشه

جسارتا خانواده همسرتون مال کدوم شهر هستن؟ اگه ممکنه بگو لطفا

ما همه اهل مشهدیم مادرشوهرم ساکن یه روستا هستن نزدیک مشهد ولی ربطی به محل زندگیشون نداره کلا مادرشوهرم خودش یه بار بهم گفت ما مهمون نیستیم که صاحبخونه‌ایم. طرز فکرش اینجوریه

ما همه اهل مشهدیم مادرشوهرم ساکن یه روستا هستن نزدیک مشهد ولی ربطی به محل زندگیشون نداره کلا مادرشوه ...

استان مرکزی هم این طرز فکرو دارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حالا مامانو عمه شما مشکلی نداشتن منم هیچ مشکلی با اومدن‌شون ندارم حتی اگه هرهفته بیان ولی اینکه من ن ...

صدرصد مقصر همسرت هستش

مرگ یبار شیون یبار من با وجود دوتا بچه و۱۵ سال زندگی هرگز هرگز اجازه این بی احترامی و ندیده شدنو همسرم به هیچی کس نداده و نمیده

اگه همسرت نمیتونه رودر رو بگه کارشون زشته میتونه در حضور اونا با شما تماس بگیره بگه عزیزم مامان اینا اومدن خونمون بیا خونه، یکی دوبار تکرار کنه یاد میگرن اگرم بهش اعتراضی کردن بگه مامان زشته مگه من دوست دارم مادر زن پدرزن بدون من یا اطلاع من بیان بخورن و برن این زندگی مشترکه پول فقط مال همسرت نیست که درسته اون کار میکنه ولی تو خانم خونه هستی 

ماست نیستم عزیزم منم خیلی سعی خودمو کردم ولی جنگ و دعوا میشه .موقع مجلس عروسیم بااینکه تمام خرج عروس ...

چی بگم والا حسابی شوهرتو ساده گیر اوردن ازش میکنن

از طرف من به همسرت بگو تو الان یه خانواده مجزا داری که باید خرح خانواده خودتو بدی. بهش بگو پدر مادرت بعداین همه سال قطعا پس انداز دارن نیازی به پول تو ندارن 

در آخر  اسی جون اگه میبینی شوهرت باز اجازه ورودشونو میده خودت این بار محکم برخورد کن

دو سه بار وقتی اونون خونت  سرد باش مستقیم برو اتاقت یا محل ندع شایو جمع کردن خودشونو 

اصلا خونم ب جوش اومد زین حجم پرویی اونا😡😡😡

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

ما همه اهل مشهدیم مادرشوهرم ساکن یه روستا هستن نزدیک مشهد ولی ربطی به محل زندگیشون نداره کلا مادرشوه ... : /discussion/topic/11377562/%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%a8%da%af%db%8c%d9%86-%d8%ad%d9%82-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d9%86%d9%87-%db%8c%d8%a7-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85%d9%88-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%af%d9%87%d8%a7%d8%b4-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%85-%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%a7%d8%aa%d8%aa%d9%88%d9%86%d9%88-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d9%86%d8%b4%d9%88%d9%86-%d8%a8%d8%af%d9%85?postId=297061202

مشکل از همسرتون هست،چون ایشون هم تو همون خانواده و همون طرز فکر بزرگ شده ،متاسفانه موهای سرت سفید میشه و این ادم و خانواده اش درست نمیشن،

الان فقط خونتون  و کلیدتون هست،فردا روز مالکیت بچه و باقی چیز هام برای اون هاس،حرف هم بزنی میگن ماله خودمونه ماله پسرمونه،

فقط همسرتون باید این قضیه رو جمع کنه،

شما تو اون خونه لباس زیر وسایل شخصی دارید ،چطور همینجوری سر میندازن پایین و بیخبر میان🤧

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
صدرصد مقصر همسرت هستش مرگ یبار شیون یبار من با وجود دوتا بچه و۱۵ سال زندگی هرگز هرگز اجازه این بی ا ...

دقیقا من همین اناظار رو از شوهرم دارم که اون بهم خبر بده خانواده‌اش دارن میان قبلا هم بهش گفتم تو حاملگیم هم این اتفاق افتاد من خونه مامانم بودم فهمیدم مادرشوهرم اومده بااینکه دکتر بهم استراحت داده بود ولی رفتم خونه خودم

مشکل از همسرتون هست،چون ایشون هم تو همون خانواده و همون طرز فکر بزرگ شده ،متاسفانه موهای سرت سفید می ...

بارها به شوهرم گفتم من تو این خونه دارم زندگی میکنم وسایل شخصی دارم ولی نمیدونم چرا نمیفهمه یا نمیخواد بفهمه یا میفهمه نمیخواد قبول کنه