2777
2789
چی بگم والا حسابی شوهرتو ساده گیر اوردن ازش میکنن از طرف من به همسرت بگو تو الان یه خانواده مجزا دا ...

کم محلی کردم ولی مادرشوهرم بدتر خودشو سرسنگین گرفت با من و بازم دارن این کارو تکرار میکنن فک‌کنم با من لج کرده شمشیرشو از رو بسته

خونه من حریم منه

اگر این اتفاق یک بار یا دوبار از روی اضطرار اتفاق بیفته مشکلی نداره اما اگر همیشه تکرار بشه باید محترمانه تذکر داد البته شما نه   همسر شما باید این تذکر رو بدن به خانوادشون

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا مامانم میاد بدون اجازه‌ی من دست به هیچی نمیزنه. حتی با اجازه‌ی من سر یخچال میره

منظورم اینه ممکنه مامانتم یه وقتی بیاد شوهرت نباشه ....خوب اونم خانوادشم .زیاد به خودت سخت نگیر .به نظر من که به نفعته کارشونم خودشون میکنن .نمی دونن چرا ناراحتی آیا خسارتی وارد میکنن یا کثیف میکنن ....

دقیقا من همین اناظار رو از شوهرم دارم که اون بهم خبر بده خانواده‌اش دارن میان قبلا هم بهش گفتم تو حا ...

عزیزم بعنوان ی زن خیلی ناراحت شدم ازاین تاپیک من اکثر خواننده خاموشم نظری نمیدم تو هیچ تاپیکی ولی خدا همسرتو سر عقل بیاره اگه این اتفاق برای خواهرای خودش بیفته راضیه یا ن

کلاه خودشونو قاضی کنن 

درسته صبر بنده کمه ولی صبر خدا زیاده ماهم خودمون عروسیم هم عروس داریم ما با اطلاع دادن به عروسمون میریم خونشون یبار وقتی رسیدیم عروسمون رفته بود سوپر مارکت برادرم سریع بيسکوئيت آورد بهش گفتم نیار ببر عجله نداریم که الان خانمت خودش میاد میاره خداییش اومد با چایی آورد با اینکه اصن بحث بيسکوئيت نبودااااا  بحث احترامه

منظورم اینه ممکنه مامانتم یه وقتی بیاد شوهرت نباشه ....خوب اونم خانوادشم .زیاد به خودت سخت نگیر .به ...

ببین مشکل دقیقا اومدن‌شون نیس مشکل اینه که به من هیچ اهمیتی داده نمیشه انگار نه انگار که منم تو اون زندگی هستم بی‌خبر از من میان و میرن اگه بدونم قراره بیان خب جایی نمیرم یا اگه رفته باشم برمیگردم.خانواده‌ی من اگه بخوان بیان قبلش خبر میدن من با شوهرم هماهنگ میکنم که فلان روز میان یا خانواده‌ام هماهنگ میکنن که شوهرم باشه وقتیکه میان‌. فقط مامانم تو بارداریم گهگاهی میومد واسه کمک کردن بهم که اونم باز شوهرم خبر داشت

منظورم اینه ممکنه مامانتم یه وقتی بیاد شوهرت نباشه ....خوب اونم خانوادشم .زیاد به خودت سخت نگیر .به ...

خسارت وارد کردن ولی شوهرم میگه این وسایل از قبل همینجوری بودن 😒انگار من خَرم نمیفهمم. یا مثلا جای وسایلم رو عوض میکنن وقتی من میرم دوباره باید بچینم و درست کنم یا دنبال وسایلم بگردم ببینم کجا گذاشتن

اگه مطمعنی به خواهرشوهرت بگی اونم درک می‌کنه نه اینکه بدتر بشه.ولی منم باشم خوشم نمیاد بلاخره ادم هروقت خودش خونه نیست ممکنه خونش نامرتب باشه کثیف باشه کارشون درست نیست بعدم باید برای تو هم ارزش قاعل باشن نگن فقط مهم اینه پسرمون باشه کافیه یه روزه دیگه میایم که عروس هم باشه یه چیز خیلی ساده هست باید خودشونو بزارن جای تو ببینم خودشون باشن مشکلی ندارن واقعا؟