2777
2789

خیلی حق داری 

این وسط فقط شوهرت مقصره 

چون اون باید ب خانواده اش حرفی بزنه و تذکر بده 

بگه هروقت خواستید بیاید قبلش ب فلانی اطلاع بدین 

که خونه باشه 

حق داری شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادگی حریم شخصی حالیشون نمیشه؟

خونه حریم خانوادست.چقدر آدم میتونه وقیح باشه بدون رضایت اعضای خانواده برن و هرکاری میخوان بکنن.

اینکه میگی خونه پسرشونه منطقی نیست.پسرشون مجرد نیست که.تشکیل خانواده داده.و مسائل خونه و تصمیم گیری فقط با اعضای خانوادست.و مادر پدر و خواهر برادر دوطرف حقم ندارن بدون دعوت سرشونو بندازن پایین و برن

خوب ببین سعی کن هرموقع ازخونه میری بیرون خونه رومرتب کنی..... کارشون غیرمنطقی .... اگ ب خواهرشوهرت ...

مرتب میکنم از این ناراحتم که اصلا بود و نبود من براشون فرقی نداره انگار اختیار خونه‌ام دست اوناست

بااحترام ✋🏼

از نظر من درسته که خونه ای پسرشون هست ولی خودشون باید بفهمن که یه جای آدم میره قبلش بهشون باید خبر بدن اصلا کارشون درست نیست 

شاید همسرتون از حرفام ناراحت بشه ولی حتما باید خودشون ب مادرشون بگن که مادر جان منو همسرم از آمدن شما ناراحت نمیشیم هیچ خوشحالم میشیم ولی دوست دارم همسرم خونه بودنی بیایین که بیشتر بهمون خوش بگذره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

شوهرم به همه کلید داده الان بگم قفل خونه رو عوض کن که حرفمو گوش نمیده به علاوه خانواده‌اش بفهمن قفل ...

میدونی یاد عمم افتادم مثلا ما بامامانم میرفتیم بیرون بادختراش میومدند خونمون خودش میپختن تازه ماهم میومدیم میخوردیم خیلی خوب بود تازه خودشونم جمع میکردند یادش بخیر چ خوب بود اتفاقامامان من خیلی دوست داشت....

حق داری ناراحت بشی ولی تا زمانیکه همسرت متوجه نشه بازگو کردنش برای خواهرش فایده نداره

همسرت باید باور کنه شما یه خانواده ی جدا از پدر و مادرش هستید که حریم شخصی دارید و مستقل شدید،هنوز باور نکرده که تشکیل خانواده دادید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
کاش بگن تو هم خونه باشی. من خودم به شخصه ناراحت میشم. یا وقتی حداقل اومدن زنگ بزنن بیایی

حرف من همینه اگه بدونم قراره بیان خب منم از خونه مامانم میرم خونه خودم ولی خبر نمیدن انگار اصلا مهم نیس که من باشم یا نه

میدونی یاد عمم افتادم مثلا ما بامامانم میرفتیم بیرون بادختراش میومدند خونمون خودش میپختن تازه ماهم م ...

مامان شما عجیب بودن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
میدونی یاد عمم افتادم مثلا ما بامامانم میرفتیم بیرون بادختراش میومدند خونمون خودش میپختن تازه ماهم م ...

ببخشید ولی به نظرم اصلا این کار درست نیس حالا مامان شما دوست داشته و مشکلی نداشته باهاش 

چقدر ماستی تو😐  ببخشا انقد رک میگم  کلید خونتو عوض کن به شوهرتم اتمام حجت کن کلید دستشون ...

ماست نیست احترام نگه میداره

من خودمم این تجربه رو دارم برای ۵ سال

واقعا ادم کاری از دستش برنمیاد وقتی همسرش این مسئله رو درک نکنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم