2777
2789
عنوان

کمک چه کار کنم دخترم سینه م رو بگیره

1215 بازدید | 13 پست
سلام

دختر من 12 روزشه من سزارین شدم تا 5 روز شیر نداشتم نوک سینه م هم صافه بچه تو بیمارستان هر کار کردم سینه ام رو نگرفت

وقتی مرخص شدم با رابط امتحان کردم فایده نداشت خلاصه بعد 5 روز شیرم اومد و دخترم با رابط دو روز شیر خورد ولی با رابطم دیگه نخورد

چون وزن کم کرده بود با شیشه بهش شیر خشک میدم شیز خودمم میدوشم با شیشه میخوره

کمکم کنید میشه دوباره با رابط یا سینه خودم شیر بخوره

کمک کنید چه کار کنم دخترم خیلی کوچولوئه فقط 2200 گرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تبریک می گم. پسر من هم اوایل سینمو نمی گرفت من هم با رابط دادم اون هم وزن کم کرد و زردی گرفت. شیردوش برقی خریدم و شیرم را دوشیدم و بهش با شیشه دادم خورد. اشتباه بزرگی کردم که با شیشه دادم. همه می گفتند نده ولی من دادم پیش خودم گفت سر موقع سینم را می گیره سینه من هم نوک نداشت. تا 20 روز با شیشه خورد. بعد از 20 روز رفتم خونه مامانم. سه روز من گریه می کردم پسرم گریه می کرد تا اینکه سینم را گرفت. الان هم 11 ماهشه و از سینم شیر می خوره. عزیزم خیلی صبر و تحمل کن حتما سینت رو می گیره من هنوز هم با درد شیر می دم ولی خوب بهتر از شیشست چون امکان داره شیر کم بشه وقتی با سینه می خوره از نظر عاطفی هم تامین می شه
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014012015533539214
قدم نو رسیده مبارک
همانطور که سایر دوستان گفتند صبر و تحمل چند روزی طول میکشه باید استقامت داشته باشید اصلا بهش شیشه را ندهید شیرتان را بدوشید و اگر دیدید اصلا سینه را نمی گیره با سرنگ بهش بدهید

از کنار لبش سرنگ بدون سوزن را وارد کنید و به آرامی شیر را داخل دهانش بریزید. ولی شیشه را اصلا ندهید
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
دوستای گلم ممنون از نظراتتون

بچه م که نا ارومه شبم نمیخوابه مامانم اینا هم رفتن مکه دست تنهام واسه همین زیاد نمیتونم بیام پای نت فقط هر وقت

فرصت کنم میام راهنمایی هاتون رو میخونم

آخه هر کسی هم میاد دیدنش نظر میده

وای چقدر ریزه .............. چقدر لاغره...............

خودمم خیلی اعصابم بهم ریخته چون دو هفته قبل از زایمانم گفتن وزن نی نی 2600 تا به دنیا اومدنش 2800 تا 3 کیلو میشه بعدم دکتر گفت چون دهانه آماده نیست پیاده روی کن منم انجام دادم

حالا عذاب وجدان گرفتم که این پیاده روی من باعث شد بچه وزن کم کنه
الان هم هر کار میکنم با شیشه بهش شیر خشک ندم آخرش نمیشه

انقدر گریه میکنه سینه هم هر کار میکنم نمیگیره با رابط هم نمیخوره

منم باهاش گریه میکنم تا دلم میسوزه بهش شیر میدم