2777
2789
عنوان

پدرشوهرم شرکت نفتیه خب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 76 پست
بعد از فوت پدر  حقوقش بین بچه هاش و زنش تقسیم میشه(مگه اینکه متاهل باشن)

نه. فقط بین زن و دختراش تقسیم میشه. پسر حقی نداره. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستانشون دیگه ابهت قبل رو نداره  ما تو فامیلمون مدیر ارشد شرکت نفتی داریم اونا میان تو بیم ...

اره. بیمارستان شرکت نفت شامل کلی متخصص درپیته. ماهم نمیریم اصلا

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شاید ب نظر بعضیا کار بدیه..ولی فکر کنید کسی حقوق بالایی نداره و این امکان رو نداره ک بتونه کار دولتی ...

موافقم

چرا  من کاری ندارم ک این کاری ک اسی میگه بشه یانه  ولی طرف یه عمری زحمت کشیده بیمه ازش ...

ببین اگه همسر یا بچه اش باشه

حرفی نیست

ولی قرار نیست تا قیامت اون پول به نوه نتیجه و ندیده اش برسه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
شاید ب نظر بعضیا کار بدیه..ولی فکر کنید کسی حقوق بالایی نداره و این امکان رو نداره ک بتونه کار دولتی ...

عجب

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 
بله کاملا درست میگید ولی ملت ول کن نیستن‌ تا نوه و نتیجه هم بیا ارون پول حدر نره

نمیگن که بابا بالاخره یکی باید بسته بشه تا برا یکی دیگه باز بشه ؟؟ !! 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
آره میشه الان دوستم زن برادرش باردار قرار موقع گرفتن شناسنامه عروسشون  شناسنامه رو به اسم پدر ش ...

خودتون خندتون نمیگیره از این حرفا؟؟ امکااان نداره.‌مگه توخونه زایمان کنه یه دکتر زنان هم پارتیشون باشه و زائو رو مادرشوهر ثبت کنه. نه به اسم عروسه

منکه دیدم شده بود واسم بچه توشناسنامه پدربزرگش ثبت شده بودنه پدرومادرش 

مگه دکتر زنان و زایمان پارتی بازی کلفتی کنه و اسم زائو رو حابجا بنویسه