2777
2789
عنوان

پدرشوهرم شرکت نفتیه خب...

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 76 پست

همچین چیزی نمیشه، حقوق فقط به زن میرسه و دختری که مجرد باشه. 

ولی دایی من بیمه عمر داشت و توی بیمه عمرش نوه هاشو به عنوان وارث تعیین کرد . توی بیمه عمر میتونی هر کسی رو به عنوان وارث تعیین کنی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر را میشناختم رفتن یه زن برا باباشون گرفتن تا حقوق قطع نشه بعدم رفتن محضر یه توافق نامه محضری نوشتن که ابن مبلغ از حقوق مال زنه باشه بقیش ماهیانه برسه به بچهاش الانم خیلی خوب دارن زندگی میکنن 

البته زنه یه پسر بزرگ داره از شوهرش جدا شده اسم پیرمرده تو شناسنامه زنه رفته وگرنه اصلا باهم زندگی نکردن الانم خدابیامرز اون دنیاس حقوقش این دنیا

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

شاید ب نظر بعضیا کار بدیه..ولی فکر کنید کسی حقوق بالایی نداره و این امکان رو نداره ک بتونه کار دولتی داشته باشه چ اشکالی داره بچش بدون دغدغه بزرگ بشه

چ اشکالی داره پیرمرد هایی ک زناشون زودتر فوت کردن با زنای بیوه ایی ک حقوق ندارن ازدواج سوری کنن..فقط ب دلیل گذاشتن ی حقوق ک اون زن بتونه ازش استفاده کنع و خیری بشه واسه عاقبت اون فرد

کاش بچه های همچین پدرایی همچین کاری واسع ی زن بی سرپرست کنن تا راحت زندگی کنه

بله فقط بیمارستانش رو در نظر بگیر مسافرتهایی که میبرن هتل ها

بیمارستانشون دیگه ابهت قبل رو نداره 

ما تو فامیلمون مدیر ارشد شرکت نفتی داریم اونا میان تو بیمارستانای ما نظامیا از پزشکا و امکانات اونجا استفاده میکنن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

حیف از اون نفتی که خیلیا هیچ نفعی ازش نمیبرن اونوقت بعضیا...

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
همچین چیزی نمیشه، حقوق فقط به زن میرسه و دختری که مجرد باشه.  ولی دایی من بیمه عمر داشت و توی ...

ب پسر مجرد نمیرسه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بله میشه یکیرچمیشناسم تقریبا پنج سال پیش اسم نوه پسری اشوزدتوشناسنامه اش البته پسرش معتادبودگفت اگه بلایی سرم بیادعروسم وبچه هاش حقوقی داشته باشن. یکی دیگه هم دیدم یه اقایی بودخیلی پولداربوداسم یه خانوم بی بضاعت روزده بودتوشناسنامه اش که وقتی مردحقوقشواون برداره اصلا هم اقاهه خانومه روندیده بود

گاهی انسانم آرزوست

بابای من شرکت نفتیه. دختر مطلقه یا ازدواج نکردش تا عمر داره میتونه حقوقشو بگیره

‌.و البته پدر سالخوردش اگه زنده باشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله میشه یکیرچمیشناسم تقریبا پنج سال پیش اسم نوه پسری اشوزدتوشناسنامه اش البته پسرش معتادبودگفت اگه ...

اولی نمیشهههه.ولی دومی میشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎