2777
2789
عنوان

کومممکککک

151 بازدید | 26 پست

اگه جای من باشید واسه انتخاب رشته کدومو انتخاب میکنید؟ با توجه به اینکه کنکور دومتونه 

اولی پیراپزشکیا حتی سطح پایین با بازارکم صرف اینکه دهن فامیل بسته شه و روحیه ت اوکی و درکنارش سال بعد کنکور بدی برا دندون 

دومی فرهنگیان بری و خودتو خلاص کنی همین امسال که هیچ علاقه ای بهش نداری 

سومی پشت کنکور موندن برا سال دوم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دانشگاه  پیرا بخون  که دهن مردمو ببندی همزمان بخون برا کنکور  میتونی از دانشگاه ...

اخه میترسم از طرفی 

یهو این قانونی ک دانشجو میتونه کنکور بده بدون انصرافو بردارن 

یا عمومیا برگردن باز مجبور باشیم بعد یه سال بخونیمشون 

یا میگن سال بعد کنکور الکترونیکی میشه و ریسک نکن و فلان

و اینکه شما میدونی شرایط مرخصی گرفتن چجوریه؟؟ 

گزینه اول معقول نمیاد چون چرا ادم وقت بذاره یه رشته سطح پایین برا بستن دهن مردم رو بخونه! 

دومی ممکنه علاقه پیدا کنی و چون شرایط کاری و مزایاش برای خانما اوکیه بنظرم میتونه این علاقه رو ایجاد کنه پس نظر شخصیم 2هست

گزینه 3رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون کنکور یه بیزینس اصلا ربطی ب درس خوندن و اینا نداره و اینجوری پیش بری هم زمان هم روحیت رو از دست میدی

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
عاره  ولی امسال پیرا احتمالا میتونم بیارم و فرهنگیان  درصدام در حد دندون نیس

اگه درس میخونی بمون سال دوم. اگه پیرارم علاقه داری پیرا. اگه تدریسو دوس داری فرهنگیان

گزینه اول معقول نمیاد چون چرا ادم وقت بذاره یه رشته سطح پایین برا بستن دهن مردم رو بخونه!  دوم ...

همین الان روحیه م خرابه 

میگم برم یه ترم پیرا بخونم ک شاید با جو دانشگاه یخورده اوکی شم 

ضمن اینکه واقعا حرف اطرافیان خسته کننده س حتی از پدر و مادر و خواهر برادر خود ادم 

یه فامیلایی ک سال به سال احوال نمیپرسن رفت و امد هم نداریم بعد کنکور من همه سر و کله شون پیدا میشه واسه فوضولی 

عزیزم خوووب تحقیق کن اگر بری پیرا دولتی بازم میتونی بری دندان یا فرصتت برای همیشه میسوزه

بعد برای انصراف ببین هزینش چطوره(مثلا دانشگاه آزاد باید یه مبلغ زیادی رو هزینه انصراف بدی)

قوانینشو قشنگ مطالعه کن بعد تصمیم بگیر موفق باشی گل

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
همین الان روحیه م خرابه  میگم برم یه ترم پیرا بخونم ک شاید با جو دانشگاه یخورده اوکی شم  ...

تو جساس شدی عزیزم

چرا از فرهنگیان خوشت نمیاد؟ 

پیرا خوبه اما واقعا تا اشنا نداشته باشی نمیتونی وارد کار بشی و دانشگاه فقط تئوریه و تو هیچی عملی یاد نمیگیری مگر اینکه همراهش کار کنی 

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻