2777
2789
بوش تا اینجا اومد 😑 بنظرم فقط مام هم بزنید حله اگه هر روز بدنتون رو بشورید. مام صورتی شون بگیرید ...

من نیوا مردونه میزنم قشنگ ایمن میکنم خودمو

چون جدیدا یکم محجبه شدم دوست ندارم بگن چون خودشو پوشونده بو میده و ایراد بگیرن ازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا منو بکش اگه باعث حال بد کسی شدم

ببخشید خنده‌ام گرفت عزیزم   یاد فیلم یانگوم افتادم تا یه اتفاق میفتاد میگفت لطفا منو بکشید بانوی من   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیدی بعضیا چقدم خوشگل و خوش لباسن ولی بو میدن؟ یا بوی عطری رو میدن ک رو زیر بغل عرقیشون زدن😐

بعصی دوستان میگن مام بزنید .مام و عطر و....هیچکدوم تاثیری نداره وقتی حموم نمیرن .بیشتر باعث بوی بد میشه

عضو جامعه ایم اگه ی جامعه اذیته باید ی فکری کرد دیگه احد بوقم نیست راه حل نداشته باشه

منظور منم همینه بعضی رفتارها توی جامعه سلسله وار به همه ما ربط داره نمیشه گفت به من چه یا اصلا در موردش  صحبت نکنیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کدوم مایع میشه بگی 

Absolute dry بود فک کنم بعد حموم شب میزنی صبح دوباره میری میشوری تا یه هفته خشکه خشکی اصلا عرق نمیکنی 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

خیلیا دست خودشون نیست مثل من مشکل دارن و دائم عرق میکنن و بدن شون بوی بد میگیره متاسفانه

حتی تاپیک زدم و کمک خواستم

روزی سه بار هم شده توی تابستون دوش بگیرم

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

ببخشید خنده‌ام گرفت عزیزم     یاد فیلم یانگوم افتادم تا یه اتفاق میفتاد میگفت لطفا منو بکش ...

اخه منم تپلم بخدا بس تاپیک بوی عرق دیدم الان وسواس گرفتم اگه بمیرم نمیتونم بدون دوش گرفتن برم بیرون .نزدیک هیچکس نمیشم باز از بیرونم که بیام فورا لباس عوض میکنم و میشورم فکر کنم دارم وسواس شدید میگیرم .همش هم میگم خدایا نکنه بو داده باشم و کسی لعن و نفرینم کرده باشه