2777
2789
بعصی دوستان میگن مام بزنید .مام و عطر و....هیچکدوم تاثیری نداره وقتی حموم نمیرن .بیشتر باعث بوی بد م ...

دقیقااااااااا اصلا تا بدن تمیز نباشه روش نمیشه مام زد 

تا لباس تمیز نباشه عطر و ادکلن بوی خوبی ندارع

اخه منم تپلم بخدا بس تاپیک بوی عرق دیدم الان وسواس گرفتم اگه بمیرم نمیتونم بدون دوش گرفتن برم بیرون ...

نه عزیزم شما فقط حساس شدی اینطوری که میگی رعایت میکنی مطمئنم اصلا بدنت بوی عرق نمیده فقط خودتو اذیت میکنی با این فکر گلم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور منم همینه بعضی رفتارها توی جامعه سلسله وار به همه ما ربط داره نمیشه گفت به من چه یا اصلا در مو ...

دقیقا

اینم بگم خیلیا هستن شغلشون اینجوریه عرق میکنن عطر و لباس تمیز و مام تا ی حدی تاثیر داره چون توی محیط کارشون این اتفاق میفته

کارمندارو اصلا درک نمیکنم خب زیر کولرن دیگه چرا باید بوی تعفن بدن

چی هست؟؟

تبلیعات زیاده،بزن گوکل،شماره تلفن داره پیام میدی زنگ میزنن وارسال میکنن،یه اسپریه که بعد حموم میزنی،تا حمام بعدی بو عرق نابود میشه،۲تا داخل جعبشه ۲۵۰تومن،که بنسبت مصرف ۵یا۶ماه تموم میشه

خیلیا دست خودشون نیست مثل من مشکل دارن و دائم عرق میکنن و بدن شون بوی بد میگیره متاسفانه حتی تاپیک ...

نوشتم گلم نوشتم کسایی ک هیچ مشکلی ندارن شما میگی مشکل داری من خودمم عرقم حیلی بوی بدی میده روزانه باید لباس عوض کنم حتی توی خونه 

کسی ک مشکل داره گله ای ازش نیست دست خودت نیست 

هیچکسم دلش نمیخاد مشکلی داشته باشه ک باعث ازار بقیه بشه

بعضیا نمی‌دونن ، تو خانواده بهشون یاد ندادن مثل خودم تا نوجوونی هفته ای یه بار دوش میگرفتم حتی تو اون یه هفته مابین دو حموم لباس زیرمم عوض نمی‌کردم با مام هم اصلا آشنایی نداشتم 🥴😑 به مرور یاد گرفتم به لطف خدا 

روزی دو سه بار مسواک میزنم و هرروز لباس زیرمم رو عوض میکنم و یه روز در میون هم دوش می‌گیرم با اینکه موهام بلنده و سختمه 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

روی صحبتم با کساییه ک توجه نمیکنن ب بهداشت...

واقعاا حموم بریددد ب خودتون رحم نمیکنید ب ملتم رحم نمیکنید ب خانواده خودتون رحم کنید نظافتو رعایت کنید شده هر روز دوش بگیرید...

چندروزه بیرون یسریا خیللللی بوی بدی میدن بدون اغراق واقعا میخوای بالای بیاری دیگه خدا نکنه توو محیط بسته باهاشون باشی....

لباس زیاد و تیره اگه میپوشین هر روز دوش بگیرین از لوسیون و عطر و ادکلنم استفاده کنید پلیز

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعضیا نمی‌دونن ، تو خانواده بهشون یاد ندادن مثل خودم تا نوجوونی هفته ای یه بار دوش میگرفتم حتی تو او ...

اره این ی موردشه ی موردشم هست تو نوجوونی بنظرم ادم تنبل تره

من خودمم همینجوری بودم بعد کم کم دیدم بدم میاد اینجوری ادامه بدم

ابجیمم همینه انقد بهش گفتم رعایت میکنه درصورتی ک مامانم مثل اردک همش توی ابه ی مو تو تنش نیست همش تو حمومه هرچی راجب بهداشت باشه رعایت میکنه

ی اسپری زیر بغل داره من بهش میگم حشره کش انقد ک قویه😂