2777
2789
باور کن بعد از سال ها هنوز اون بوی تند ترشی و سکسکه و ملچ ملوچ آدامس توی حلقمه ..   آره میتونی ...

سیر چهار سالست یدونشو بخورم قشنگ میتونم ی محله رو نابود کنم😂😂😂😂😂

ن بعد چندماه ک برای نجات فقط از دوشو تندتند لباس عوض کردنو اینا کمک گرفتم نرمال شد  خودم حس می ...

وای چ عجیب

من مام نیوا میزنم ی بوی خاصی داره ولی بعد چند ساعت از بین میره شاید سه چهارساعت باشه هروقت ببینم بو گرفتم میزنم باز

من کلا زیاد دوش میگیرم واسه همین نزنمم چیزی نمیشه ولی چون بیرون میرم مجبورم استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ عجیب من مام نیوا میزنم ی بوی خاصی داره ولی بعد چند ساعت از بین میره شاید سه چهارساعت باشه هرو ...

خودمم الان از مای استفاده میکنم فک کنم ددساعتم موندگاری نداره و ب نظرم کار خاصیم انجام نمیده برام🫥🤣🤣🤣

ولی اون ازونا بود ک جلوی تعریقد کاملللل میگرفت و بوی بسیار خوبیم داشت ازون مدلا دیدی ک مثلا طرف دستشو میگیره بالا یه بدی خوب بخش میشه ازونا بود راضی بودم خدایی ولی بعد اینکه استفادشم نکردم اینجوری شدم ترجیح دادم اجازه بدم بدن روند طبیعیشو طی کنه 

سیر چهار سالست یدونشو بخورم قشنگ میتونم ی محله رو نابود کنم😂😂😂😂😂

رحم کن بی مروت   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹