2777
2789

سلام خانوما توروخدا اگه هرکدومتون تو این شرایط بودین یا ایده خوبی دارین دریغ نکنید خواهششش میکنمدعاتون میکنیم.

خالم یه معلمه دوتا بچه داره یه دختر ۱۰ ساله ویه پسر ۵ ساله الان شوهرش از اون موقع که بچه دار شدن با اینکه درامد وشغل خوبی داره رفته روستا واونجاهم کار میکنه وهفته یا دوهفته یه نصفه روز میاد ودوباره میره اونجا‌نمیفهمم چه دلی داره زن وبچه شو جا میزاره میره 

دریغ از یه سفر از یه پارک بردن ساده بچه هااز یه قدم زدن با خونواده اصلا بزرگ شدن بچه هاشو ندید 

الان خالم خیلی عصبی شده خیلیییی ها.

خودشو بچه هارو حبس کرده تو خونه همش تنها.

نمیدونم واقعا انگار کمبود محبت گرفته ویه جوره عجیبی شده براش نگرانم هرکی هر ایده ای داره بگه خدا ثوابتون بنویسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش میره روستا میگه داداشم تنهاست تو کار کشاورزی اینا دیگه برنمیگرده.در حالی که فاصله روستا تا خونه ...

شوهر عمه من ی مدتی اینجوری شده بود عمه ی دعوای بزرگ راه انداخت درست شد

خاله شغلشو ول کنه بره روستا پیش شوهرش

اخه به خاطر درس خوبش جهشی خوند از ۱۸ سالگی استخدام شده وطفلی الان ۹ سالش مونده بازنشست بشه.

بعد با پول وتلاش خودش خونه خریده وسایل خوشگل لوکس خریده روستا امکاناتی نداره .واینکه خیلی خوشگل وناز ومظلومه کاش امکانش بود عکسشو بزارم دارم براش دق میکنم به خدا