2777
2789
عنوان

سقط در بیمارستان

836 بازدید | 65 پست

خانما کسایی که تو بیمارستان سقط کردید حتما باید بعدش کورتاژ بشه آدم؟؟ ؟؟؟ 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

اگ کامل تخلیه نشه بله

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بقایا بمونه اره. من نه روز پیش سقط کردم تو بیمارستان اخرشم کورتاژ شدم. شما علت سقطتت چی بود؟ هم اسمیم ان شاءالله بعد این دامنمون دوباره سبز شه

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

عزیزم من تاپیک شما رو یادمه 

چی شد ؟ 

سونو چیزی نشون نداد ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ی نفر ک از بچش میگذره بنظرم ترسناک ترین آدم دنیاس

قضاوت نکنید یکی بچش تو شکمش میمیره مث من. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

عزیزم ایشون مثل اینکه مشکلی براشون پیش اومده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بغضم گرفت میشه دلیل سقطشو بگی؟سالم بود ؟🥺

تاپیک غم سقط و تجربیاتم رو بخون. بخدا حتی قدرت نوشتن دوبارشو ندارم 

یکی هم مثل من دکتر بیشعور میزنه کیسه آبش رو پاره میکنه😢

میگم جریان چیه خیلیا میگن بخاطر قصور دکتر کیسه ابشون پاره شده توی هفته های پایین. چطور این اتفاق میوفته؟

ترسناک تر از اون ادمایی هستن ک ب اسم دین ب صغیر و کبیر و بچه و پیر رحم ندارن. تو زندگیش ک نیستی چرا قضاوت میکنی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اگه ساک بچش خالی باشه و جنین تشکیل نشه چی؟؟؟ چرا عادت داریم قضاوت کنیم به نظرت که اصلا فکر نمیکنی کسی که از بچش بگذره سقطو میره بیمارستان؟ ؟؟ یا غیرقانونی تو خونه سقط میکنه ؟؟؟ 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته